Barça

Ferrer recupera el «que n'aprenguin!»

Ferrer recupera la frase del president com a nou lema de la candidatura

Ara no el preocupa que l'identifiquin amb Laporta, sinó que ho troba positiu

Qualifica els seus rivals de «rondinaires que volen malbaratar un tresor»

En un intent d'acaparar un vot continuista que intenten discutir-li altres candidats –especialment Marc Ingla–, Jaume Ferrer va presentar ahir un segon lema de campanya inspirat en la figura de Joan Laporta: El millor equip del món és català. Que n'aprenguin! Tot i que la relació entre tots dos ha passat moments de molta tensió durant l'últim any, el procés electoral els ha tornat a unir sota un mateix interès. «Rosell i Ingla han declarat que són continuadors del projecte de Laporta, i Benedito ha dit que està orgullós del programa que va aplicar Laporta. Però el president ha deixat clar que el seu candidat sóc jo», explicava ahir Ferrer. El candidat reivindica el mateix model esportiu i econòmic dels últims set anys i cada cop es mostra més proper a Laporta, tot i que ahir també advertia que les seves personalitats són diferents: «Que ningú busqui en mi un altre Laporta, perquè els caràcters de les persones sempre són diferents.»

Tot i que el lliurament de signatures ha deixat entreveure que des del punt de vista aritmètic una aliança entre Ferrer i Ingla seria l'única fórmula capaç per discutir la victòria de Rosell, el candidat es continua oposant als pactes i ahir va aprofitar per carregar contra els seus excompanys de junta: «Jo he cregut en el projecte des del principi fins al final, no com altres. Ingla va abandonar el 2008 perquè considerava que el model esportiu estava esgotat.» Unes crítiques que va fer extensives a Rosell: «Ara sembla que es queixin de com s'ha fet tot. Però el soci, que estigui tranquil, que si guanyem tot es mantindrà igual. Tenim un tresor i no deixarem que quatre rondinaries el malbaratin.» Molt diferent és l'actitud de Ferrer respecte a la candidatura que encapçala Agustí Benedito. Alguns dels seus col·laboradors entenen que la seva presència en els debats electorals ajudarà a qüestionar el programa de Rosell. «Vull felicitar l'Agustí i desitjar-li que després de la validació continuï sent candidat.»

Firma el manifest d'Òmnium Cultural

Ferrer va participar ahir a la tarda en un col·loqui a la seu d'Òmnium Cultural i va signar un manifest a favor de la llengua i el país, tal com havia fet Rosell un parell de dies abans. Davant una trentena de persones, el candidat continuista va exposar els punts essencials del seu programa electoral, tant en l'àrea social com esportiva i econòmica, i va recordar el compromís amb la llengua i amb la cultura del país que la junta de Laporta ha mantingut inalterable durant els set anys de mandat. Avui serà Marc Ingla qui passarà per la seu d'Òmnium a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.