Barça

Guardiola: “A José li regalo la seva Champions particular fora del camp”

L'entrenador del Barça replica a Mourinho i afirma que a la sala de premsa el tècnic portuguès és el “puto amo”

Confirma la baixa d'Iniesta pel partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que l'equip blaugrana jugarà aquest dimecres contra el Reial Madrid

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha replicat aquesta dimarts a la tarda al tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, en la roda de premsa prèvia a la semifinals de la Lliga de Campions.“A José li regalo la seva Champions particular fora del camp. L'ha guanyada tot l'any. A la sala de premsa ell és el puto amo, i jo no vull competir”, ha dit Guardiola.

En referència a les suposades ajudes arbitrals rebudes pel Barça, Guardiola ha afirmat que també pot “treure una llista de greuges comparatius i no acabaríem mai. Jo no tinc secretaris ni ajudants que m'apunten totes aquestes coses”.

Sobre les declaracions del tècnic del Barça a la roda de premsa posterior a la final de la Copa del Rei, en què va dir que una decisió del jutge de línia havia canviat una acció de gol, Guardiola ha afirmat que les seves paraules es van “malinterpretar”, ja que ell es referia “al fet que els petits detalls, com dos centímetres, es canvia un partit”.

En aquest sentit, Guardiola s'ha queixat també que Mourinho cregui més la informació de determinats mitjans que la d'un col·lega que fa temps que coneix i amb qui van treballar al Barça fa uns anys.

El tècnic del Barça també ha confirmat la baixa d'Iniesta per l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que aquest dimecres l'equip blaugrana ha de disputar contra el Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.