Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

Guardiola: «Guanyar en aquests camps té moltíssim valor i ens reforça»

«Si avui tu aquí no estàs bé no guanyes. S'infravaloren els rivals»
«No hauran vist els penals. Ens hem queixat zero durant dos anys, però hi ha peròs»
«Ens dóna un plus, bons moviments en atac i amb les descàrregues»

Pep Guardiola va atorgar molta importància als tres punts aconseguits ahir al camp del Màlaga. Sap el tècnic barcelonista que els títols es guanyen en enfrontaments com aquests, on moltes vegades els equips grans s'hi deixen punts que a la llarga es troben a faltar. «Dono molt valor a guanyar en aquests camps i ens reforça molt. Històricament costa molt guanyar aquí, a Santander. És dels dies que més vull felicitar l'equip», va dir. Guardiola insistia en aquest missatge recordant que els tres punts s'havien assolit perquè el seu equip havia fet un bon treball sobre la gespa, que tampoc estava en perfectes condicions. «Si avui tu aquí no estàs bé no guanyes. A vegades s'infravaloren els rivals», va afirmar per intentar acabar amb la cantarella que s'ha instaurant que la lliga ja és només una lluita entre el Barça i el Real Madrid.

Qüestionat sobre l'actuació arbitral, l'entrenador blaugrana no es va queixar clarament, encara que de manera molt suau va deixar entreveure que el seu equip n'havia sortit perjudicat: «Els penals que no s'han xiulat és perquè no s'han vist. Ens hem queixat zero durant dos anys, però hi ha peròs.» I és que ahir Delgado Ferreiro no va castigar la duresa del Màlaga, en especial Welington, i en canvi va expulsar Tito Vilanova per protestar una falta no xiulada. Guardiola, però, ja intuïa que el Màlaga seria un equip que aniria al partit amb duresa i sense arronsar-se.

El que sí que va lamentar Guardiola són les lesions d'Henry i Txigrinski, que segons va dir el tècnic, té molèsties a la ròtula. «Hem pagat una mica cara la victòria d'avui.»

Lògicament, va reservar-se elogis per Ibrahimovic, que va tornar a fer el primer. «És un jugador molt fort, estil Keita. Es queixen poc. Ens dóna un plus, bons moviments, descàrregues. Està molt bé que sigui el 9 el que obri el marcador.»


lliga de dos?


arbitratge


ibrahimovic

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.