PRIMERA DIVISIÓ

REAL MADRID

Benzema s'afegeix a la col·lecció de fitxatges del Real Madrid

El davanter francès es va convertir ahir en el quart fitxatge del nou projecte de Florentino

El Madrid pagarà 35 milions al Lió pel traspàs, que podrien ser 41 segons el rendiment

Amb la presentació de Kaká encara recent, el Real Madrid va anunciar ahir una altra incorporació. El davanter de l'Olympique de Lió Karim Benzemá es va convertir en el quart fitxatge –al marge de l'entrenador– del nou projecte de Florentino Pérez, que ha pagat 35 milions pel traspàs del futbolista. Una quantitat que podria incrementar en sis milions més segons el rendiment del futbolista i els títols que pugui assolir vestint la samarreta merengue. Amb aquest darrer fitxatge, Florentino Pérez ja ha invertit 213 milions d'euros just en el mes que fa que ha estat proclamat president. Calés invertits en Cristiano Ronaldo (94 milions), Kaká (65), Benzema (35), Albiol (15) i el tècnic Manuel Pellegrini (4).

El fitxatge del francès, que tanca definitivament les portes del Madrid a David Villa, es va gestar de manera meteòrica. A primera hora del matí d'ahir, des de Madrid, es donava per feta la contractació, però un desmentit fet pel Lió congelava una operació que, en principi, havia estat acordada per 35 milions. Els blancs, però, van reactivar les negociacions i van accedir a afegir en el contracte la clàusula dels sis milions addicionals que els francesos sol·licitaven com a compensació si el fitxatge de Benzema reporta una sèrie de gols i triomfs.

En el web de l'Olimpique de Lió, el president de l'entitat, Jean Michel Aulas, desvetllava després d'oficialitzar el traspàs, que el jugador havia sol·licitat feia dies incorporar-se ràpidament al Real Madrid, ambicionat pel nou projecte liderat per Florentino Pérez. «El jugador ha volgut aprofitar l'oportunitat que li ofereixen de ser un dels principals components del nou projecte.»

Albiol.

El Madrid va anunciar ahir que Raúl Albiol serà presentat aquest vespre a les 21.00 hores al Santiago Bernabéu. Dotze hores abans, el defensa se sotmetrà a la revisió mèdica.

Cristiano Ronaldo denunciat per un fotògraf

Cristiano ha estat denunciat per haver propinat una puntada de peu al cotxe d'un fotògraf mentre passejava per Lisboa dilluns amb la seva mare. El jugador, que amb la seva acció hauria ferit l'acompanyant del fotògraf en trencar un dels vidres del cotxe, ha reconegut l'incident. «Demano perdó, però quan la meva mare està pel mig no vull que ningú em molesti. Potser reaccionaré igual si es torna a repetir la situació.»

Calderón: «Kaká també seria aquí amb mi»

L'expresident del Madrid Ramón Calderón ha tret mèrit a la contractació de Kaká per part de Florentino Pérez. «El fitxatge de Kaká també s'hauria fet amb mi o amb qualsevol altre president perquè el jugador volia venir aquí», va declarar ahir als micròfons de COM Ràdio. Alhora, Calderón, assegura que el fitxatge de Cristiano Ronaldo és obra seva. «El contracte de Cristiano el vaig iniciar jo i gairebé el vaig deixar fet.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.