3a DIVISIÓ

SANTBOIÀ

Monti fitxa pel Santboià

El fitxatge de Monti pel Santboià ha estat la suma de tres interessos. D'una banda, el jugador estava boig per tornar a jugar a futbol des que al juny va deixar la Grama i s'entrenava pel seu compte. D'una altra, el Santboià ja l'havia temptat de fitxar-lo l'estiu passat a través de Paco Clos, segon entrenador de l'equip i amic de Monti des de fa temps, però el veterà jugador volia esperar a tenir alguna oferta d'un club català de segona B. I, a més, quan Quim Ayats va arribar a Sant Boi per rellevar Juan Carlos Pérez Rojo, sense saber que ja l'havien volgut fitxar, va demanar al club que intentessin incorporar Monti, que llavors estava a l'atur. Al final, les tres parts estaven condemnades a entendre's, i aquesta setmana s'ha concretat tot.

Monti ha valorat molt la insistència i l'interès del Santboià per fitxar-lo, a més del fet que és un equip dels punters de tercera que vol pujar de categoria. Així, Monti tornarà a jugar a tercera divisió, cosa que no feia des de l'any 2000, quan va deixar el Mataró per fitxar pel Terrassa. I per al tècnic Quim Ayats és un luxe poder comptar amb un jugador com ell: «Amb Monti no només arriba un futbolista, sinó la seva experiència i competitivitat.»


Ayats: «Monti ens aportarà l'esperit competitiu que li ha faltat al Santboià per fer el salt a 2a B»


Monti: «Tenia ‘mono' de futbol, i a Sant Boi s'han interessat molt en mi, cosa que he valorat molt»

LA FITXA

Xavier Monteys «Monti»
Lloc i data de naixement:
Barcelona (16-2-1973).
Formació:
Sant Gabriel TEMPORADA EQUIP CATEGORIA 1991/93 JÚPITER 3a div. 1993/94 BARCELONETA pref. 1994/96 MATARÓ 1a C / 3a 1996/97 SARAGOSSA B 2a B 1997/00 MATARÓ 3a div. 2000/06 TERRASSA 2a B / 2a A 2006/07 BADALONA 2a B 2007/09 GRAMENET 2a B 2009/10 SANTBOIÀ 3a div.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.