GRAMENET B 1 - SANTS 2

Victòria del Sants contra la Grama B en un partit que es va posar a favor dels visitants amb un gol en el primer minut. Àlex va empatar per als locals en el minut 75, però Forzinetti va fer l'1-2 poc després. / J.A. AMENEIRO
GRAMENET B:
Pastor, Cantó, Ortega, Santos, Gerard, Marcel, Àlex, Ferran, David Suárez (Aritz, 72'), Roger (Marc Arias, 64') i Javi (Pol, 64').
SANTS:
Ferran Pol, Òscar, Agustín, Pol Ubach (Marçal, 74'), Vergés, Xavi Pasual, Forzinetti, Morales (Sardà, 92'), Romario (Fabregat, 62'), Carlitos i Haro.
GOLS:
0-1 (1') David Haro. 1-1 (75') Àlex. 1-2 (80') Forzinetti.
ÀRBITRE:
Brunner López.
T.G.:
Als locals Ortgea, Marcel, Àlex i Marc Arias, i als visitants Vergés i Xavi Pascual.