3a DIVISIÓ

El Cassà no tem els partits contra els equips de dalt

L'1-2 a Sant Boi és un bon aval abans de rebre l'Hospitalet, el líder imbatut, i visitar el Prat, quart

El davanter Marc Mas, pitxitxi de l'equip amb set gols, destaca que han guanyat ofici

El Cassà, dissetè amb 18 punts, rebrà diumenge el líder imbatut, l'Hospitalet (14 victòries i 6 empats), després del seu gran resultat. L'1-2 al camp del Santboià, segon i que no perdia des de l'1-2 contra el Benavent el 27 setembre, és un bon aval per a diumenge. I encara quedarà el desplaçament del dia 24 al camp del Prat, quart. Tot i les complicacions del calendari, el pitxitxi del Cassà, Marc Mas, no té por. «Hem anat guanyant ofici i crec que tenim possibilitats de guanyar el líder.»

Mas, autor de set gols, va contribuir al meritori triomf a Sant Boi amb el 0-1 (13') –Kity va marcar l'1-2 (91')–. El davanter ha marcat quatre gols a fora i tres a casa, i és el referent del Cassà en l'habitual 4-2-3-1. El jugador del Cassà està satisfet de la seva aportació. «Estic content, però sempre s'ha de pensar que es pot fer millor. No em poso límits», diu Mas, que va jugar dos anys a l'Espanyol, a divisió d'honor juvenil (amb 6 i 14 gols, respectivament).

El Cassà ha estat més de mitja lliga en zona de descens. Ara n'és fora i Mas ressalta la virtut de l'equip de no abaixar els braços. «Sempre hem confiat en nosaltres i creiem que hauríem d'estar més amunt del que estem», diu el jugador de Sils.

Exjugador del Girona i cedit per l'Espanyol

Marc Mas, nascut l'1 de juny del 1990, juga a Cassà la primera temporada de jugador amateur. Està cedit per l'Espanyol, que el va incorporar l'estiu del 2007 procedent del Girona. Amb 16 anys i quan era juvenil de primer any, Mas va jugar dos partits de lliga de 3a (7 minuts contra el Santboià i 15 contra l'Europa), amb Carrillo de tècnic (en la imatge de Lluís Serrat, Carrillo dóna instruccions al davanter, el 14 de gener del 2007, en el duel contra l'Europa). Aquell mateix mes de gener, el jugador selvatà també va jugar el Girona-Terrassa de la copa federació, en què va marcar un gol (3-3). La temporada passada, Mas va disputar l'Espanyol B-Premià de l'última jornada de tercera. A Girona, un company de Mas, el mig centre Andreu Fontàs, ara al Barça Atlètic, també va debutar el curs 2006/2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.