El Prat deixa escapar dos punts a Amposta

El Prat va empatar ahir contra l'Amposta un partit molt disputat i ple d'alternatives en el resultat, que els locals van igualar en el minut 92 quan la victòria dels pratencs semblava més que clara. El repartiment de punts va servir de totes maneres per satisfer dos equips que continuen ferms en els seus objectius.

En els primers minuts del partit es va veure una bona pugna entre els dos conjunts per aconseguir el control del joc. Aquesta lluita no va trigar a transformar-se en un interessant intercanvi de gols, dos per equip entre els minuts 18 i 33. Els dos de l'Amposta, que van servir per capgirar el 0-1 marcat per Isma, els va fer Miguel, el primer després d'una gran triangulació del conjunt local i el segon fruit d'un bon xut creuat. El gol del visitant Fernando, però, va fer que s'arribés al descans amb empat.

En la segona meitat els dos equips van sortir amb una actitud més contemporitzadora. El Prat, però, no va desaprofitar una bona acció ofensiva per avançar-se en el marcador gràcies a la rematada de Miguel Rubio al primer toc. Després, l'Amposta va augmentar l'ambició buscant l'empat i va posar setge a la porteria dels visitants, per bé que havia d'anar molt amb compte amb els contraatacs perillosos del rival. Quan semblava que l'Amposta no podria empatar, un fort xut de Lluís des de fora de l'àrea va significar el 3-3 final.

Ara l'Amposta viatjarà fins a Blanes mentre que els homes de Manolo Márquez rebran al Balaguer.

AMPOSTA
3
EL PRAT
3
AMPOSTA:
Contreras, Yélamos, Jose (Raúl, 45'), Cesc, José Ramón, Gerard, Miguel, Édgar (Luis, 65'), Jaime, Edén (Jorge, 84') i Yuri.
EL PRAT:
Toni, Xavi Valls, Álex Pérez, Víctor Duran, Esquerra, Ernest, Mechi (Miguel Rubio, 53'), Fernando, Sergio Cirio, Lara (Rafa Murillo, 88') i Isma (Marc Carrasco, 75').
GOLS:
0-1 (18') Isma. 1-1 (23') Miguel. 2-1 (25') Miguel. 2-2 (33') Fernando. 2-3 (61') Miguel Rubio. 3-3 (92') Luis.