2a DIVISIÓ B

GRAMENET-BARÇA ATLÈTIC

El matx de la controvèrsia

La Grama i el Barça van partir peres arran del famós conveni i ara estan molt allunyats

Sigui per la polèmica o no, Barça TV no té intenció de retransmetre el duel de diumenge

El president de la Grama, Vicente Ferrer, va decidir fa uns dies posar a les mans dels seus advocats el conveni signat amb el Barça perquè entenia que el club blaugrana no havia donat raons de pes i no havia emprat un procediment adequat per trencar-lo. Aquesta decisió, amb certes declaracions públiques del màxim mandatari de la Grama, així com algunes trucades telefòniques que no van agradar a Can Barça, han molestat força el club blaugrana, que en aquests moments està molt allunyat de l'actual directiva colomenca. Les relacions s'han refredat tant que la Grama difícilment podrà ni tan sols accedir a altres acords de col·laboració que té el Barça amb entitats catalanes com ara el Reus i el Granollers, que reben una quantitat simbòlica de l'entitat barcelonista.

El famós conveni, que preveia una ajuda de 800.000 euros en tres anys, va ser presentat llavors per l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, amic personal de Joan Laporta, que també es va apropar fins a l'Ajuntament colomenc per fer-se una fotografia que havia de ser històrica i que al final ha tingut molta menys repercussió de l'esperada. La Grama només va ingressar 300.000 euros del primer any de conveni. El mig milió restant no s'ha cobrat ni es cobrarà a no ser que la justícia digui el contrari. El Barça va trencar unilateralment l'acord en entendre que no s'han complert algunes de les condicions fixades. Entre aquestes, la que obligava la Grama a tenir sanejats els seus comptes i a fer una auditoria que reflectís tots els moviments econòmics de l'entitat blanc-i-blava. La situació ha arribat a un punt de difícil retorn i caldrà veure quins dirigents blaugrana (si és que n'hi ha algun) s'asseuen al costat del president, Vicente Ferrer, en el partit de diumenge al Nou Municipal.

OPINIÓ JAVI CHICA

Concurs 800.000 x 15

Si a vostès els vingués un senyor d'una institució molt gran i els oferís 800.000 euros, com el tractarien? a) malament; b) regular; c) força bé; o d) li donarien pastat tot el que ell volgués. Si tenen algun dubte en la resposta, els ajudo: a la Grama fa poc va venir un estafador amb 175.000 euros en una bossa de plàstic i tothom el va tractar com si fos Napoleó. En canvi, ara intentin respondre a la pregunta següent, ja veuran com és més difícil. Com ha tractat la Grama al Barça, aquesta institució tan gran de què parlàvem i que va oferir 800.000 euros quasi regalats? Sincerament, jo hauria d'utilitzar el comodí de la trucada, el del públic i el del 50% per donar la resposta, però ja els avanço que al Barça no se l'ha tractat de la millor manera possible, i això la Grama ho pot pagar molt car. Ja ho està fent.

Segons el Barça, no es van voler jugadors com ara Pedro

Fonts molt properes a la directiva de Joan Laporta sostenen que no només hi va haver discrepàncies en la manera que la Grama ha portat els seus comptes interns, sinó que també hi va haver molts oferiments de jugadors que el club colomenc va desestimar. Entre ells, i sempre segons aquestes fonts, hi ha els casos del jugador del primer equip del Barça Pedro Rodríguez (ja tindria delicte que s'hagués dit que no a un jugador com aquest...) o del gallec Iago Falqué, actualment en les files del Juventus de Torí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.