3a DIVISIÓ

Primer pas del Blanes cap al miracle? (1-2)

Demostra orgull i surt de Balaguer amb més esperança

Dennis, de cap, i Alberto, en un contracop, concreten la victòria

Paco Carballo
ENTRENADOR DEL BLANES
«Hem salvat la primera pilota de partit. Hem mantingut la porteria a zero molta estona, i això ens ha donat seguretat»
«El Balaguer ha volgut guanyar i ha tingut la tensió que calia. Hem tingut un xic de fortuna en un xut al pal seu»
«No podem deixar-nos dur per l'eufòria. Hem de ser regulars i encadenar tres victòries, cosa que no hem fet mai aquesta temporada»

Quan més difícil ho tenia, el Blanes va demostrar, com a mínim, que té orgull. Encara no és l'hora de llançar la tovallola i ahir el conjunt de Paco Carballo va fer un petit pas endavant. Va guanyar al camp del Balaguer (1-2), un equip que ja ho ha fet tot aquesta temporada, i ara està a quatre punts del dissetè, el Premià. El segon triomf a fora després del 0-1 de Benavent del 18 d'octubre (9a jornada) serà el primer pas cap al miracle de la salvació?

La diferent motivació va ser una de les claus. Els locals, molt empitjorats respecte als darrers partits, van veure com el Blanes sortia a totes. A Dennis li van anul·lar un gol per fora de joc (6'), abans que el mateix jugador fes el 0-1. El central del Blanes, fitxat a mitja lliga, va marcar amb el cap a la sortida d'un córner (11').

Lluny de reaccionar, el conjunt de Lluís Elcacho va continuar perdent pilotes en la zona ampla i facilitant la feina als visitants. El porter Sergi Andreu, substitut del lesionat Coca, va ser un espectador més, tot i el xut al pal de Tenorio (45').

Després de la represa, el Blanes, ben situat, va saber esperar el moment per clavar l'estocada al rival mitjançant un contracop ben culminat per Alberto Edjogo (79'). Llavors als lleidatans els van entrar les presses i Genís, amb un cop de cap, va fer l'1-2 (84').

BALAGUER

1

BLANES

2

BALAGUER:

Nogués, Andreu, Dídac, Egea, Dago (Dani Redondo 51'), Escura, Genís, Tenorio, Ermengol, Marc Pujol (Ciruela, 56') i Ramon.

BLANES:

Sergi Andreu, Aitor, Ayats, Oriol Vila, Dennis, Sergi González, Morillo (Espinoza, 61'), Narcís, Alberto Edjogo, Jonathan i Finidi (Bio, 83').

GOLS:

0-1 (11') Dennis. 0-2 (79') Alberto Edjogo. 1-2 (84') Genís.

ÀRBITRE:

Sales Font.
T.G.:
als locals Genís i Marc Pujol i als visitants Sergi Andreu, Oriol Vila, Sergi González, Narcís, Morillo, Alberto Edjogo i Jonathan.
T.V.:
al local Ermengol per dues grogues (69').

PÚBLIC:

Uns 400 espectadors.

Quatre punts menys que el dissetè

Després de tres derrotes seguides i a set punts dels llocs de permanència. Així afrontava el partit d'ahir a Balaguer el Blanes de Paco Carballo. El triomf d'ahir és un petit pas endavant perquè els blanencs tenen el quart per la cua, el Premià, a quatre punts. A més, el conjunt selvatà té un partit menys que la resta de rivals a la part baixa, el que ha de jugar el dijous 8 d'abril al camp del Palamós. El Blanes rebrà el cuer, l'Olesa, dijous vinent al vespre (a 2/4 de 9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.