La Pobla, en inferioritat des del minut 17, cau al camp del Prat (0-2)

Els grana encadenen quatre partits sense vèncer i es compliquen la salvació

Els de Santi Coch van pagar molt cara l'expulsió per doble groga de Vivó en el minut 17

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«Quedar-se tan aviat amb un home menys i contra un bon equip és molt complicat, i a més l'àrbitre ha estat una mica casolà»
«A partir d'ara seria clau guanyar els tres partits que queden a casa»

La Pobla de Mafumet haurà de patir fins al final si vol continuar un any més a tercera. Ahir va perdre al camp del Prat en una jornada en què la majoria dels seus rivals directes, com el Cassà, el Vilanova, el Premià o la Rapitenca, van guanyar o empatar, i encadena quatre jornades sense conèixer la victòria. Aquest cop, a més, el conjunt de Santi Coch gairebé no va poder ni oposar resistència, ja que les coses se li van complicar molt amb l'expulsió per doble targeta groga de Vivó en el minut 17 –la primera, molt rigorosa– i amb el gol gairebé immediat dels del Baix Llobregat en el minut 21.

Fins que la Pobla es va quedar amb un home menys, el partit va tenir una certa igualtat, però amb la inferioritat dels grana les forces es van començar a desequilibrar. Dos minuts abans de l'1-0, obra de Cirio després que el seu xut el desviés lleugerament Llobet, l'àrbitre ja va anul·lar un gol al Prat per un fora de joc de Víctor Durán a passada de Lara. L'única reacció de la Pobla en tota la primera part –i pràcticament en tota la resta del que quedava de partit– va ser una doble rematada dins l'àrea, primer de Denís i després d'Aleixo, que la defensa local va poder refusar amb encert. A partir d'aquí, el Prat es va anar acostant progressivament a l'àrea de Sergio, que va haver de treballar de valent. Quan faltaven menys de 10 minuts pel descans, Lara ja va avisar amb una rematada de cap al travesser, i només tres minuts després el mateix Lara, aprofitant també de cap un refús de Sergio a l'interior de l'àrea, només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa per fer pujar al marcador el 2-0 que acabaria sent definitiu.

En la segona part, els canvis que va fer Santi Coch, que amb l'expulsió havia sacrificat Virgili, no van donar el resultat esperat i el partit ja no va tenir cap història. El Prat, molt ordenat, simplement es va dedicar a administrar la seva renda i mirar de sorprendre a la contra, i la Pobla no va ni tan sols inquietar la porteria de Toni, que va tenir un dia molt plàcid.