El Premià beneeix l'arribada de Claudiu Raducanu

El Premià està al fil del precipici a tercera divisió (quart per la cua) i si no millora la seva situació en la taula podria fer el salt al buit fins i tot quedant-se en dissetena posició. I és que enguany, amb els descensos més que previsibles del Terrassa i el Gavà a segona B, ser quart per la cua a tercera és un desafiament clar a la prudència.

Per tot plegat, el cos tècnic del conjunt premianenc està molt satisfet amb l'arribada del romanès Claudiu Raducanu, que amb la seva arribada al club maresmenc haurà militat ja en tres clubs del futbol català aquesta temporada: el Poble Sec, el Gavà i ara el Premià. «El que ens faltava és, senzillament, gol. L'equip genera moltes ocasions de gol però ens faltava un davanter que ens ajudi a millorar en aquest aspecte del joc», manifesta el tècnic Jordi Costa. El Premià, amb 29 gols marcats, no arriba ni a la mitjana d'un gol per partit i després del cuer, l'Olesa, és el conjunt que menys gols a favor té.

Acord Gavà-Premià.

El davanter romanès arriba al municipal de Premià després d'haver participat en nou partits amb el Gavà, en els quals només va poder marcar un gol, al camp del Mallorca B. El fitxatge respon també a les bones relacions que hi ha entre el Gavà i el Premià, que per exemple van plasmar-se en el cas Bakary la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.