3a DIVISIÓ

Tres punts extres i de molt bon aprofitar

El Palamós els necessita per treure's de sobre definitivament l'amenaça del descens

Per al Blanes, la victòria és l'única recepta vàlida per mantenir esperances de salvació

Quique Yagüe
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«A casa ens hem de fer forts. El partit d'avui contra el Blanes és una final que hem de guanyar tant sí com no»
«Ells quedaran al darrere, esperant l'oportunitat en l'estratègia o al contraatac, aprofitant que té gent molt ràpida a dalt»
Paco Carballo
ENTRENADOR DEL BLANES
«L'ensopegada contra l'Olesa va ser un cop molt dur, però no queda cap més solució que aixecar-nos si ens volem mantenir vius. Ja no tenim marge d'error»
«El Palamós? L'any passat es van salvar a última hora. Fer quatre o cinc fitxatges i dir que aspiraven a fer la lligueta crec que era un risc molt alt. No és fàcil construir un equip»

El Palamós i el Blanes aspiren a sumar tres punts que no estan a l'abast de cap més altre equip, en la disputa del partit que es va ajornar el 14 de març passat pels efectes de la nevada. Els palamosins confien no fallar avui ni diumenge contra el Vilanova (també a casa) per allunyar els fantasmes de les darreres places. Els blanencs, per la seva banda, s'agafen al derbi com una de les últimes esperances de permanència, que van quedar molt tocades després de l'1-3 contra l'Olesa.

Tot i que el Blanes s'ha endut la victòria en els dos últims partits que ha disputat a Palamós, els de Yagüe parteixen com a favorits. El tècnic, però, va apel·lar a la «concentració defensiva» per evitar ensurts. L'entrenador del Blanes també va incidir en la seguretat al darrere com a primer pas: «Ens marquen gols amb massa facilitat i això ens genera problemes greus.» Carballo va admetre que el seu equip té dues cares i que massa sovint ensenya la lletja: «La falta de regularitat ens omple de dubtes.» Pel que fa al Blanes, afrontarà el partit amb sis baixes –«cada setmana igual», lamenta Carballo–, el Palamós recupera efectius i intentarà preservar els tres jugadors que té advertits de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.