El Sant Andreu topa novament amb l'àrbitre i acaba empatant

Contra un rival defensiu, el futbol i les ocasions van ser dels locals

TÈCNIC DEL SANT ANDREU
«Ens estem trobant amb moltes accions dubtoses i no ens queda més remei que suportar-les. El detall d'acabar amb onze després de tres partits és important.
«L'actitud i el nivell de l'equip no em genera dubtes. Jo estic molt tranquil i cada dia estic més segur que aconseguirem el campionat i acabarem líders.
«Havíem tingut una cadena de resultats impressionant i ara caldrà patir per assolir els objectius, però això no m'enganxa per sorpresa»

Dues jugades dubtoses a l'àrea de l'Sporting Maonès i un gol de Lanzarote que l'àrbitre va anul·lar per un també dubtós fora de joc, sumades a la falta de definició dels davanters locals, van fer que el partit d'ahir al Narcís Sala acabés amb el repartiment de punts. Un empat que, després del que es va veure, és massa premi per a un conjunt balear que va tancar-se a la seva àrea durant la segona part i que va fer gala de la seva màxima eficàcia marcant en una de les dues ocasions que va tenir. El punt, molt celebrat pels visitants, és insuficient per al Sant Andreu, que comença a notar al clatell l'alè dels seus perseguidors en la lluita pel lideratge.

Lanzarote va ser el primer que va provar sort amb una vaselina des de tres quarts de camp (20'), i Keko va rebre una passada a l'espai de Tarradellas, tot i que un defensa va rebutjar el perill (23'). Eloy es va jugar la vermella fent falta a Tarradellas, tot i que després es va lluir per enviar a córner el xut directe de Lanzarote.

Ja en la segona meitat, Lanzarote va topar amb el pal (46') i Máyor no va arribar a una passada interior d'Abraham. I en el minut 63, l'àrbitre va començar a fer de les seves anul·lant un gol a Lanzarote per un fora de joc dubtós. En la jugada següent, Keko va caure dins l'àrea, però el col·legiat va mirar cap a una altra banda. Entre jugada i jugada d'atac dels locals, l'Sporting Maonès va llançar una pilota llarga cap a Fullana, que va deixar enrere Morales i va fer el 0-1. Poc després, Máyor va tornar a establir l'empat aprofitant una passada en profunditat de Miguélez i driblant el porter abans de marcar. El mateix davanter hauria pogut fer el segon si Eloy no hagués refusat la pilota a córner. Marcos també va topar amb el porter dels balears, que va aturar-li un fort xut, abans que volgués aprofitar un servei de porteria de Morales (85'). Marcos va ser agafat dins l'àrea, sense que l'àrbitre tampoc veiés res. Els visitants s'haurien pogut convertir en l'únic equip que ha obtingut els sis punts contra el Sant Andreu en l'últim sospir, quan Guillem va rematar sol davant un Morales que va rebutjar la pilota.


Natxo González

SANT ANDREU
1
SPORTING MAONÈS
1
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham (Ramon Masó, 82'), Xavi Moro, Miguélez, Tarradellas (Aday, 73'), Lanzarote, Máyor i Keko (Marcos, 73').
SPORTING MAONÈS:
Eloy, David Sánchez, Camacho, Raul Capó, Sergio, Pedro Capó, Mourad (Fullana, 55'), Libo, Guillem, Ismael (Raul Vates, 68') i Tomeu Reynes (Jeroni, 86').
GOLS:
0-1 (68') Fullana. 1-1 (74') Máyor.
ÀRBITRE:
Muñoz Caravaca (col·legi aragonès).
T.G.:
Als locals Abraham i Miguélez, i als visitants Eloy i David Sánchez.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
1.800 persones al Narcís Sala.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.