3a DIVISIÓ

El Palamós s'oblida del descens amb una victòria treballada contra el Vilanova (1-0)

Hornuss fa l'únic gol (63') i els palamosins pateixen per mantenir la renda fins a l'últim instant

Quique Yagüe
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«Si arribem a jugar al nivell del partit de dijous contra el Blanes [1-0], no hauríem guanyat el Vilanova»
«Després de l'esforç de dijous, poso un 10 als jugadors perquè és molt difícil guanyar dos partits seguits a casa»
«Amb 42 punts i 5 partits per disputar, ho tenim molt bé per salvar-nos»

Al final del partit d'ahir, Quique Yagüe reconeixia que el ritme (dolent) del Palamós tenia mala pinta i, per això, donava més valor al triomf contra el Vilanova (1-0). El Palamós va guanyar un rival de la part baixa, amb molt de patiment, gràcies a un gol del pitxitxi de la categoria, Julien Hornuss. Ara els palamosins, que juguen dimecres a Cassà, poden oblidar l'amenaça del descens directe.

El Palamós va millorar respecte de l'1-0 de dijous contra el Blanes. Yagüe va assajar una nova disposició tàctica a casa, amb un 4-2-3-1 i el francès Hornuss com a jugador més avançat –Salvanyà i Síria van formar el doble pivot i Siscu va jugar de mitja punta–. Amb la lesió de Pep Arau, rellevat en el descans, el Palamós va tornar a un 4-4-2, amb Jaume Duran d'extrem.

El porter Mario va evitar un golàs de xilena de Hornuss (26'), però el Vilanova d'Àngel Alcolea també va rematar mitjançant Carlitos (35') i Guillén (39'). Després del descans, Hornuss va xutar per sobre del travesser (49') i ja no va fallar al cap d'un quart: va posar la punta del peu dins l'àrea i va aprofitar la falta d'atenció dels visitants (1-0, 63').

El Vilanova, a punt.

Fins al final del partit, el Vilanova hauria pogut empatar en dues rematades dins l'àrea de Valldosera, que va rematar fora amb el cap (86'), i de Guillén, que va xutar alt des de l'àrea petita (90'). En el temps afegit, Quintanilla no va triar la millor opció en un contracop clar, i amb Hornuss tot sol (92').

PALAMÓS
1
VILANOVA
0
PALAMÓS:
Bayona, Siscu, Tarrés, Charcos, Gimeno, Pep Arau (Marc Pujol, 46') Salvanyà, Siria, Joel Múrcia (Ferran, 76'), Jaume Duran (Quintanilla, 69') i Hornuss.
VILANOVA:
Mario, Valldosera, Baraldés, Cano (Eloy, 73'), Boira, Guillén, Triguero, Soler (Marcos, 50'), Sergi Pérez, Carlitos i Jarabo (Ruben Epitié, 58').
GOLS:
1-0 (63') Hornuss.
ÀRBITRE:
Martínez Sáez.
T.G.:
Al local Ferran i al visitant Solerm.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.

Hornuss, 20 gols dels 38 del Palamós

En la més que probable permanència del Palamós, que ara és onzè amb 42 punts (dotze més que la Rapitenca, tercera per la cua), hi té molt a veure el davanter Julien Hornuss. L'exjugador de l'Eivissa va fer ahir el seu vintè gol de la temporada i n'ha marcat més de la meitat del Palamós (20 de 38). A Quique Yagüe no li agrada que Hornuss dugui el 53% dels gols del Palamós perquè preferiria que la punteria fos més repartida. «M'agradaria que hi hagués dos o tres futbolistes amb vuit o nou gols que no pas un de sol amb vint, però és cert que, si no marca Hornuss, la cosa es complica». Yagüe va destacar l'assistència de Jaume Duran en l'1-0 i va valorar els dos triomfs seguits a casa, dijous contra el Blanes i ahir contra el Vilanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.