3a DIVISIÓ

El Cassà trenca la sèrie de 12 partits invicte en un duel que se li complica en el minut 1

És superat en una mala jornada per la Pobla i el Vilanova i veu com s'acosta el Benavent

La sèrie magnífica que havia enllaçat el Cassà i que cap rival era capaç d'aturar –dotze jornades seguides sense perdre, amb cinc victòries i set empats– va tenir el seu final ahir a Amposta, en un dels partits que tancava una jornada força pèssima per als interessos dels cassanencs. La Pobla de Mafumet els va avançar, el Vilanova els va atrapar –i també els supera per un gol de diferència– i el Benavent, que també va guanyar i dimecres té un partit pendent a Llagostera, s'hi ha situat només un punt per sota.

El Cassà va topar ahir amb un Amposta embalat –s'ha situat a dos punts del cinquè– que va encarrilar el duel per la via ràpida. No s'havia consumit ni un minut de joc, que l'àrbitre va assenyalar un penal a l'àrea del Cassà per la caiguda de Jorge. Yélamos no va fallar. Arran de l'1-0, el Cassà va acaparar el control del joc. Va tenir la pilota i es va aproximar contínuament a l'àrea defensada per Diego, però li va costar molt trobar rematades destacades de perill.

En la segona meitat, els locals van tornar a veure porteria ben aviat. En el servei d'un córner, Cesc va rematar des del segon pal amb la puntera i va batre Martí (51'). Amb dos gols d'avantatge i molta tranquil·litat, l'Amposta va tenir els seus millors minuts, malgrat perdre Raúl per expulsió. El partit va acabar de quedar resolt amb un gol de Miguel, després d'una sèrie d'imprecisions dels visitants. El 3-0 va fer abaixar els braços al Cassà, que tot i jugar amb un home més no va inquietar l'Amposta.

AMPOSTA
3
CASSÀ
0
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, José, Cesc, José Ramon, Gerard, Miguel, Raúl, Jaime (Joan Marc, 88'), Jorge (Luis, 68') i Edén (Jonathan, 83').
CASSÀ:
Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Troyano (Moñino, 46'), Robert Negre, Marc Mas, Ferran, Mate (Subi, 62'), Pau Teixidor i Romero (Richi, 73').
GOLS:
1-0 (1') Yélamos, de penal. 2-0 (51') Cesc. 3-0 (77') Miguel.
ÀRBITRE:
Liarte Pérez.
T.G.:
Als locals Yélamos, Jorge, Edén, Miguel i José; i al visitant Chicho.
T.V.:
Directa al local Raúl (62').
PÚBLIC:
Uns 500 espectadors.

Amb l'Amposta i el líder, zero punts

La ratxa del Cassà es va trencar contra l'Amposta, que ja havia superat els de Bertu Fernández en la primera volta (1-2). De fet, només l'equip del Montsià i el líder, l'Hospitalet, han aconseguit els sis punts en els dos enfrontaments contra el Cassà. Les desfetes contra els riberencs, però, van ser contundents: 3-0 a fora i 0-6 a casa.