El Manlleu estrena entrenador i victòria davant del Prat

Ramon Monràs, amb només tres dies en el càrrec, ha fet tornar la il·lusió a l'equip

Tot i la derrota, el Prat de Manolo Márquez manté sis punts de distància amb el Manlleu

Manolo Márquez
TÈCNIC DE L'AE PRAT
«He de felicitar l'equip rival, ja que ha estat molt millor i ha merescut la victòria»
«Aquestes derrotes s'han d'analitzar»
«Després del seu gol, no hem sabut reaccionar de cap manera»
«És destacable l'actitud dels jugadors del Manlleu, ja que han sortit molt motivats i no els hem pogut aturar»
Ramon Monràs
TÈCNIC DEL MANLLEU
«Estic molt content, sobretot pels jugadors, que s'han mostrat molt implicats des del principi i han tingut una bona resposta per al canvi»
«Matemàticament encara tenim possibilitats d'arribar a la fase d'ascens, i ho podem aconseguir»
«La presència de l'afició animant l'equip ha estat molt important»
«Avui tot ha anat perfecte»

El nou entrenador del Manlleu, Ramon Monràs, només ha necessitat dos entrenaments i un partit per fer tornar la il·lusió a Manlleu. En la seva estrena a la banqueta en el partit contra el Prat, tercer classificat, els osonencs van imposar-se per 2-0 en una gran actuació que va acabar amb la comunió entre jugadors, cos tècnic i afició. Cal recordar que el Manlleu feia set setmanes que no guanyava.

El Prat només va poder resistir la pressió dels locals durant la primera meitat. Els locals van sortir amb molta força, però ni un equip ni l'altre no va estar encertat de cara a gol en els primers 45 minuts.

Després de la represa, però, aquesta superioritat del Manlleu va traduir-se en gols. El primer va ser obra de Granell, que va transformar una falta directa que va superar el porter Oliver. Els de Ramon Monràs van mantenir la vocació ofensiva del seu joc contra un Prat que va tenir problemes per crear joc davant la porteria de Tato. Tot i així, l'1-0 no donava la tranquil·litat total als osonencs, que eren conscients de l'experiència que havien tingut en partits anteriors. Planagumà, Masoliver i Gely van intentar marcar diverses vegades, però el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 92, quan Gely va aprofitar una jugada assajada, va quedar sol davant del porter i va marcar el 2-0 definitiu, que deixa una mínima escletxa d'esperança als osonencs en la lluita per assolir un lloc de fase d'ascens a segona B. Ara l'equip és cinquè a quatre punts del Santboià, que, de tota manera, té dos partits menys. El Prat, amb 60 punts, està a sis punts.

Oliver, titular a la porteria.

El fins ara porter suplent del Prat, Oliver, va debutar com a titular en el conjunt potablava després de la greu lesió de Toni Texeira, que no podrà participar en la fase d'ascens si l'equip confirma la classificació.

MANLLEU
2
AE PRAT
0
MANLLEU:
Tato, Maik, Arxi, David Andreu,Masoliver, Raül Calvo, Granell(David López 82'), Gely, Alexis (Romero 46'), Venzal (Ferrer 90') i Planagumà.
PRAT:
Oliver, Marc Carrasco, Àlex Pérez, Víctor Duran, Ezquerra, Xavi Valls, Mechi (Miguel Rubio 58'),Ernest (Rafa Murillo 67'), Sergio Cirio, Jaime (Olles 76') i Isma Porcel.
GOLS:
1-0 (49') Granell. 2-0 (91') Gely.
ÀRBITRE:
Castaño Coso.
T.G.:
Arxi i David Andreu i als visitants Marc Carrasco, Víctor Duran i Jaime.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.