3a DIVISIÓ

OLESA-SANTBOIÀ

L'Olesa podria dir adéu a tercera avui

Avui es reprèn el partit entre l'Olesa de Montserrat i el Santboià. Un partit clarament encarrilat a favor del conjunt del Baix Llobregat, que guanyava 0-2 amb la segona meitat per disputar-se. El matx és molt important per al futur dels dos equips, ja que si l'Olesa no protagonitza una remuntada històrica en la segona part està condemnat a descendir a primera catalana. Només li val el triomf, al conjunt de José Antonio Montes. Per la seva banda, el Santboià ha d'assegurar els tres punts en joc per consolidar-se en la zona de fase d'ascens. Cal recordar que els de Quim Ayats tenen dos partits menys ara mateix en la classificació: el d'avui i el que han de jugar contra el Premià i que ha aixecat polseguera en el si del club de Sant Boi de Llobregat. «Hem d'estar molt atents perquè hi pot haver un excés de confiança per part nostre amb el 0-2», comenta Ayats.

Acceptaran el que decideixi apel·lació.

En cas que no prosperés el recurs que el Santboià ha enviat al comitè d'apel·lació per l'ajornament del partit contra el Premià, aquest duel es disputarà el dijous 29 d'abril a les deu de la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.