3a DIVISIÓ

Futbol de nivell i festival del Llagostera (5-0)

El Llagostera completa un gran partit fent cinc gols a l'Amposta

Guitart fa tres dianes en el tercer triomf seguit en sis dies

Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«Hem jugat a un alt nivell futbolístic. El resultat ha estat curt per les ocasions que hem tingut»
«El 5-0 és un regal per a l'afició del Llagostera i a la gent que ens ha seguit aquesta temporada»
«Arribem al final de lliga en gran forma. Acabem de fer una gran setmana [9 punts de 9] i, a més, hem estat encertats en atac, cosa que ens estava costant»

Després del 0-4 de diumenge passat a Palamós i del 3-2 contra el Benavent (amb remuntada inclosa) de dimecres, el Llagostera va arrodonir una setmana impecable. L'equip d'Oriol Alsina, amb tota la tranquil·litat del món per la permanència matemàtica, va jugar a un alt nivell i es va desfer d'un apàtic Amposta, que va veure com li anaven caient els gols. Guitart, que havia fet només un gol en tota la lliga, es va destapar ahir i en va marcar tres.

Juntament amb el del 4-0 al Vilanova o l'1-0 al Palamós i a l'Europa, el d'ahir va ser un dels millors partits del Llagostera a casa. L'equip va actuar sense pressió i no va deixar cap possibilitat a l'Amposta, que en l'anada s'havia imposat per 4-1 i que ahir va ser desbordat del dret i del revés. Després d'una primera ocasió d'Aimar (4'), no va trigar gaire a arribar l'1-0: internada i xut al pal d'Almendros, i Guitart recull el rebuig i marca (16').

El setge del Llagostera a la porteria de Diego va continuar. Una falta treta per Guillem va permetre a Guitart ampliar la renda dels locals (2-0, 26'). Els ampostins van treure's la son de les orelles de manera tímida i Yélamos va xutar a les mans del porter (39'). Abans del descans, Quim Boadas va assistir amb encert a Revert, que va xutar. El porter Diego va enviar a córner (41').

En el segon temps, les coses no van canviar. Almendros va estar a punt de marcar. Ho faria, poc després, Masferrer, que va rematar de cap un servei de córner de Guillem (54'). En ple allau de joc atacant, Almendros va fer-s'ho tot: va entrar dins l'àrea amb la pilota, va driblar el porter i va fer el 4-0 (56').

Abans del 5-0, la tercera diana de Guitart, que va connectar una forta volea després d'un servei de Boadas, l'Amposta va posar a prova Ureña amb un xut de falta de Luis (79').

LLAGOSTERA

5

AMPOSTA

0

LLAGOSTERA:

Ureña, Aimar, Banal, Vallho, Mir, Almendros (Arimany, 80'), Guillem (Acín, 70'), Masferrer, Quim Boadas, Javi Revert (Vichu, 60') i Guitart.

AMPOSTA:

Diego, Yélamos, Jose, Cesc, José Ramón, Gerard (Pastor, 80'), Miguel, Edén (Luis, 45'), Jaime (Jonathan, 71'), Jorge i Yuri.

GOLS:

1-0 (16') Guitart. 2-0 (26') Guitart. 3-0 (54') Masferrer. 4-0 (56') Almendros. 5-0 (81') Guitart.

ÀRBITRE:

Gallardo Martínez.
T.G.:
als locals Banal, Vallho i Mir i als visitants José Ramón i Yuri.

PÚBLIC:

Uns 200 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la mort de Joan Antoni Samaranch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.