El Santboià guanya la Rapitenca i s'assegura una plaça en la fase d'ascens

El Santboià buscarà per tercer any consecutiu l'ascens a 2a B

La Rapitenca, amb 10 homes des del minut 35, patirà per salvar-se

Quim Ayats
TÈCNIC DEL SANTBOIÀ
«La primera meitat ha estat molt igualada, però en la segona, l'equip s'ha trobat molt fresc»
«Fa la sensació que l'expulsió ha pogut condicionar el partit, però contra onze ja hem tingut ocasions clares»
«Ara l'objectiu de l'equip és assegurar la tercera plaça, però per ara estic molt content, ja que estem fent història a Sant Boi»

El Santboià va segellar ahir el seu accés a la fase d'ascens de manera matemàtica després d'aconseguir una victòria que va estar condicionada per l'expulsió del jugador local Mario en el minut 35. Amb un home menys, la Rapitenca és va veure superada per l'equip de Quim Ayats, que, tot i així, no va poder sentenciar el partit fins al temps afegit.

En la primera mitja hora, el partit va estar marcat pel respecte entre els dos equips, amb alguna oportunitat per a cada equip, però poc clara. En el minut 22, a la Rapitenca li van anul·lar un gol, i en el minut 35 va arribar la jugada clau del matx: Mario va ser expulsat per una agressió a Polaco.

En la segona meitat, el Santboià no va trigar a aprofitar la superioritat numèrica per fer el primer gol, en una acció en què Pedro es va desfer de dos defensors dels locals abans de batre Rafa Martínez (63'). La Rapitenca va buscar l'empat, i va tenir les millors ocasions en un rematada d'Efrén i en un córner rematat per Callarisa. El Santboià, però, també creava perill al contraatac i, finalment, va ser capaç de sentenciar en el temps afegit gràcies a un gol de Ramon que assegurava l'accés a la fase d'ascens.

La Rapitenca, per la seva banda, és dissetè, però està empatat amb el divuitè, el Premià –primer equip en zona de descens directe–, que té un calendari millor en la recta final, inclòs un partit pendent, dijous contra el Santboià.

RAPITENCA
0
SANTBOIÀ
2
RAPITENCA:
Rafa, Chavero (Edu Aguilar, 80'), Villa, Pere, Mario, Cristian, Raül (Sergi José, 83'), Efrén, Gilabert (Manel Sol, 73'), Sergi Grau i Callarisa.
SANTBOIÀ:
Rafa Leva, Peque, Toni (Ramon 55'), Polaco, Montero (Pedro 62'), Aleix (Culla 80'), Isaac, Heredia, Gallego, Cárdenas i Alonso.
GOLS:
0-1 (63') Pedro. 0-2 (93') Ramon.
ÀRBITRE:
José Barrera.
T.G.:
Als locals Efrén i Callarisa, i als visitants, Heredia, Cárdenas, Rafa Leva, Isaac i Polaco.
T.V.:
Al local Mario (35'), per vermella directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.