1a CATALANA

El Guíxols pot amb tot un líder

El Guíxols mostra la seva millor cara i es desfà del Vilafranca

El porter local Fàbrega signa una gran actuació en jugades clau

Amb un gol de Rubén Pérez en el primer període i amb dos de Teixidor en el segon, el Guíxols es va imposar a tot un líder com és el Vilafranca, que, malgrat que no va tenir encert en les ocasions de gol, es va veure superat en la majoria de les fases del matx pels blaugrana.

El primer gol del partit va arribar en el minut 20, després d'una jugada d'Alberto per la banda dreta que va aprofitar Rubén Pérez. Ja en la segona part, el compte de gols local es va ampliar. Marc Teixidor va pentinar al segon pal una falta ben llançada per Borja i la va enviar al fons de la xarxa. Era el minut 62 i el partit quedava gairebé sentenciat, però encara arribarien un parell de gols més. Altre cop després d'una passada de Borja, Marc Medina va ser objecte de falta a dins de l'àrea. El penal el va transformar Marc Teixidor, que va fer el tercer per als locals, el segon en el seu compte particular (85'). Ja a les acaballes, en el 91', els visitants van retallar distàncies gràcies a Roca.

Fàbrega, clau.

Tot i que la superioritat del Guíxols sobre el líder de la primera catalana va ser notòria en tot el partit, hi va haver fases en què els visitants van mostrar la seva qualitat i van posar en problemes la meta del local Fàbrega. En moments especialment delicats, sobretot quan en el marcador l'avantatge era encara d'un sol gol, el porter ganxó va saber respondre a les bones ocasions que van tenir els del Penedès.

GUÍXOLS
3
VILAFRANCA
1
GUÍXOLS:
Fàbrega, Elies, Cervera, Gallardo, Poderoso, Borja, Xavi Martínez, Nierga, Rubén Pérez (Marc Medina, 58'), Gabriel i Alberto (Marc Teixidor, 53').
VILAFRANCA:
Saperes, Palet, Bacaicoa, Palau, Àlex (Albarran, 54'), David Pérez, Roca, Elvis, Valerio (Torrents, 21'), Rubén i Puchi (Moral, 89').
GOLS:
1-0 (20') Rubén Pérez. 2-0 (62') Marc Teixidor. 3-0 (85') Marc Teixidor (p.). 3-1 (91') Roca.