TERCERA DIVISIÓ

La falta d'encert castiga el Llagostera

TÈCNIC DEL LLAGOSTERA
«El Balaguer ha sortit amb més intensitat i ho ha aprofitat per fer un gol»
«Hem reaccionat bé i hem merescut l'empat»
«Hem dominat clarament en la segona part. El resultat no és just»

BALAGUER

1

LLAGOSTERA

0

BALAGUER:

Nogués, Andreu Ramos (Juanjo Tenorio, 58'), Giribet, Egea, Dago, Usall, Genís, Ciruela, Ermengol, Dani Redondo (Monforte, 84') i Ramón (Figueres, 68').

LLAGOSTERA:

Ureña, Aimar, Banal, Vallho (Eloi, 63'), Jordi Mir, David Costa, Masferrer (Plaja, 70'), Guillem, Quim Boadas, Javi Revert i Guitart (Arimany, 63').

GOLS:

1-0 (9') Genís.

ÀRBITRE:

Liarte Pérez.
T.G.:
Usall i Genís; Jordi Mir.
T.V.:
Cap.

PÚBLIC:

Uns 450 espectadors al municipal de Balaguer.

Un gol molt matiner del Balaguer va servir per donar els tres punts a l'equip local, que va sortir al camp amb més intensitat que el Llagostera.

El Balaguer va fer l'únic gol del partit en el minut 9, obra de Genís, amb una vaselina. Els balaguerins haurien pogut augmentar l'avantatge (26'), però el xut d'Usall va sortir fregant el pal. El Llagostera es va anar traient la son de les orelles i va dominar el que quedava de la primera part. Va disposar de la primera ocasió (30'), amb una rematada de Costa a centrada de Boadas. L'ocasió més clara, però, va arribar en el minut 37, quan Guillem va llançar una falta directa que Nogués va enviar a córner.

El segon temps va seguir el guió de l'últim tram del primer, amb el Balaguer buscant contraatacs per sentenciar i el Llagostera portant el pes. En el minut 55, Guillem va llançar una falta directa al pal. En el 56, altre cop Guillem de falta directa va fer lluir Nogués. La primera ocasió del Balaguer en la segona part va arribar en el minut 62. Ureña, però, va rebutjar el xut d'Armengol. Redondo ho va tornar a provar per als locals, però Ureña va mantenir vives les esperances dels llagosterencs. Arimany (76') i David Costa (86'), van fer els darrers intents, però el premi de l'empat no va arribar.


Oriol Alsina

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.