3a DIVISIÓ

La Pobla segella la permanència

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Ha estat un partit dolent perquè hi havia molta tensió, però hem assolit la permanència, que era el nostre objectiu»
«El principi de temporada ens va costar, perquè érem un equip jove, però en els últims dos mesos hem millorat molt»

LA POBLA DE MAFUMET

1

VILANOVA

0

LA POBLA DE MAFUMET:

Yelco, Marc Blasco, Fernando, Ñoño (Alfons, 66'), Denís, Cristino, Roca, Aleixo, Ton Alcover (Esteve, 89'), Virgili i Yael.

VILANOVA:

Mario, Valldosera, Baraldés, Cano, Boira, Guillem, Eloi, Triguero, Marcos (Epitié, 63'), Sergi i Carlitos.

GOLS:

1-0 (44') Virgili.

ÀRBITRE:

Rodríguez Enrique.
T.G.:
Als locals Aleixo, Yelco, Fernando i Roca, i als visitants Baraldés, Marcos, Valldosera i el segon entrenador Javier Santiago.
T.V.:
Al tècnic local Santi Coch (80') i el preparador físic Jordi Abella (34'), directes; i al jugador visitant Cano (77'), per doble amonestació.

La Pobla tenia la permanència molt ben encarrilada i ahir la va segellar matemàticament amb un triomf contra un Vilanova sense esma que gairebé no va inquietar la porteria de Yelco. El filial del Nàstic, que aquesta temporada ha hagut de patir un pèl més del necessari, va ser l'amo i senyor del partit, tot i que en la primera part gairebé no va arribar a inquietar la defensa visitant. Això sí, en la primera ocasió de perill Virgili va avançar els de casa (44') aprofitant el rebot del porter després d'una falta ben xutada per Cristino.

En la segona part, tot i que el Vilanova també s'hi jugava certificar la salvació, la Pobla va continuar dominant i va acaparar les ocasions de perill sense patir gaire, ja que la defensa no va mostrar fissures. Això sí, en el minut 74 va tenir un ensurt dels grossos: els del Garraf van disposar d'un penal a favor. Yelco, però, va estar encertat, va endevinar la trajectòria del xut de Triguero i va evitar l'empat. Després els del Tarragonès van continuar acaparant les ocasions de perill, fins i tot amb un pal de Virgili (88'). La pilota no va entrar però tampoc va fer falta, ja que amb l'1-0 l'àrbitre va assenyalar el final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.