L'equip del Montsià tanca el curs a casa amb una derrota contra el Cornellà

Va acaparar les ocasions, però el rival les va aprofitar millor

Franc Artiga
TÈCNIC DE L'AMPOSTA
«El resultat és injust tenint en compte els mèrits que hem fet, però contra el Cornellà li passa a molts equips: es fa un bon partit i s'acaba perdent»
«Ens ha faltat una mica d'encert, però estic satisfet amb l'actitud i la feina
que ha fet l'equip»

L'Amposta va disputar ahir el darrer partit de la temporada com a local i, amb la feina feta des de fa setmanes, es va acomiadar de l'afició amb una derrota que no té gaire transcendència. Això sí, va divertir la parròquia, ja que va acaparar les jugades de perill contra un Cornellà que va tenir l'encert a favor i va aprofitar les poques ocasions de què va disposar per aconseguir els tres punts.

La igualtat va marcar el primer tram del duel, però a mesura que passaven els minuts l'Amposta el va controlar i va estar a punt d'avançar-se en el 14, amb un xut potent de Miguel que va marxar arran del pal. Aquesta va ser l'ocasió més perillosa de la primera part, que va acabar sense gols i amb els locals protestant un penal a Jaime en el minut 33.

En la segona part, els del Baix Llobregat es van esperonar i van obtenir el premi del gol ben aviat, quan Cebri (57'), lliure de marcatge, va rematar un córner centrat per Edgar. Amb el 0-1 el Cornellà va renunciar a l'atac i es va centrar a mantenir l'avantatge, esperant el contraatac per sentenciar. Els ampostins, per la seva banda, van pressionar cada cop més i van tenir ocasions claríssimes com una rematada de Cesc que va treure un defensa sota els pals (69') o un xut potent de Luis (85') que va anar a parar al pal. Finalment, amb els de casa bolcats a l'atac, el Cornellà va sentenciar amb un contraatac culminat per Dani en el minut 88.

AMPOSTA
0
CORNELLÀ
2
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, José (Pastor, 88'), Cesc, José Ramón, Gerard, Miguel, Jorge (Edèn, 64'), Luis, Jaime i Raúl (Edgar, 50').
CORNELLÀ:
Talavera, Edgar, Jornet, Oriol, Valentín, Gómez, Moha, Pep (Dani, 45'), Cebri, Rojals (Pol, 64') i Charly.
GOLS:
0-1 (57') Cebri. 0-2 (88') Dani.
ÀRBITRE:
Sauleda Torrent.
T.G.:
Als locals Raúl, Edèn i Yélamos; i als visitants Jornet, Pep, Oriol, Edgar i Moha.