2a DIVISIÓ B

LLEIDA

El Lleida ha dut a terme una segona volta de fase d'ascens

Eduardo Pérez
PORTER DEL LLEIDA
«Després de l'any que hem tingut, patint molt, és una alegria molt gran arribar a l'últim partit amb la salvació assegurada. Hem demostrat el nivell de la plantilla»
Xavi Jiménez
JUGADOR DEL LLEIDA
«La salvació és el resultat a la feina que hem fet en la segona volta»
Diego Galiano
JUGADOR DEL LLEIDA
«Si això ens ho diuen al Nadal, no ens ho creiem»
«El que teníem clar és que no ens ho volíem jugar en l'última jornada, en què sempre passen coses molt rares»

El Lleida va confirmar la seva permanència un any més a segona B golejant el Gavà (1-5) i ratificant-se com un dels millors equips de la segona volta. Els blaus, que havien acabat la primera volta amb només 15 punts i en zona de descens, han sumat un total de 31 punts en la segona part del campionat. Una hipotètica classificació de la segona volta situaria els homes d'Emili Vicente en la quarta posició, fet que denota la intensitat de la reacció lleidatana. I és que al vestidor hi havia una consigna important: s'havia d'intentar, com fos, arribar a l'última jornada amb la salvació ben lligada. La recuperació del Lleida s'ha forjat sobretot al Camp d'Esports, on l'equip ha guanyat cinc del nou partits que ha disputat en el segon tram de la temporada. La millora defensiva i dues victòries a domicili obligades com eren les visites als camps del Terrassa i la Vila Joiosa han convertit els últims dies de la lliga en una bassa d'oli quan la situació hauria pogut ser greu.

Emili Vicente, un any més?

Tot fa pensar que l'actual entrenador del Lleida allargarà el seu compromís amb el club de la Terra Ferma la setmana vinent, un cop s'acabi el campionat de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.