El Vilafranca empata a Nou Barris i ja és equip de tercera

El Vilafranca va assegurar-se ahir l'ascens de manera matemàtica desprès d'aconseguir un empat al partit que l'enfrontava a la Muntanyesa. Els homes de Puchi arribaven a l'enfrontament sabedors que amb un sol punt l'objectiu de retornar a tercera divisió, onze temporades desprès, ja estaria fet, i amb aquesta premissa es van plantar al terreny de joc, regalant la pilota als homes de Miki Carrillo i situant deu homes al darrere del mig del camp. L'equip local va disposar així de nombroses ocasions de gol que van estar a punt d'aigualir la festa a un Vilafranca que ahir no va fer gala de la seva condició de líder.

MUNTANYESA
0
VILAFRANCA
0
MUNTANYESA:
Marc, Ferran (Xavi Rovira, 38'), Edu Aljama, Gerard Creus, Dani, Rubén (Sánchez), Araujo, Joan, Villegas, Edu i Xavi Jimenez (Chava, 62').
VILAFRANCA:
Saperas, David (Aleix, 21'), Puchi, Eitan, David Pérez, Palet (Ruben, 60' (Tito, 68'), Bacaidod, Moya, Ruben Ortiz, Palau i Elvis.
ÀRBITRE:
Salas Montoro.
T.G.:
Al local Joan, i als visitants Palau i Aleix.
T.V.:
Al visitant Moya (81'), per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.