Victòria del Masnou en el temps afegit contra el Vilassar de Mar

El Masnou supera el Vilassar amb un gol en el temps afegit i es manté en tercera posició

Sempre diuen que els partits no s'acaben fins que l'àrbitre xiula el final i ahir, el Masnou i el Vilassar de Mar ho van poder comprovar en primera persona. Els dos equips van saltar al camp necessitats de punts tot i que amb objectius diferents. El Vilassar, pendent de la zona baixa per intentar aconseguir la salvació en les darreres jornades, i el Masnou, per mantenir-se viu en la lluita per l'ascens a tercera divisió.

El derbi maresmenc va tenir un clar domini local en la primera part, que es va poder avançar en dues ocasions clares. Però el gol no va arribar fins al minut 38, quan Ivan va resoldre una gran jugada d'atac construïda pels tres davanters del Vilassar.

Després de la represa, el Masnou no es va donar per vençut i prova d'això va ser el gol de l'empat dels masnovins. En una jugada per la banda dreta, Montilla va marcar l'1-1 en el 53. Tot i l'empat, els locals van tenir el control de la pilota i podrien haver marcat el segon en dues ocasions. Àngel va rematar una pilota que va sortir fregant el pal i Planes la va pentinar i la va enviar al pal. El Masnou va tenir una oportunitat clara de gol, però Juanje la va treure de sota els pals.

En el temps afegit, Alberto va desfer una jugada embolicada dins l'àrea del Vilassar i va marcar l'1-2 que permet al Masnou mantenir-se tercer i amb el somni de l'ascens ben viu.