1a CATALANA

TORTOSA

El Tortosa evita el descens directe tot i perdre amb el Sants

Amb tot, haurà d'estar pendent dels descensos compensats

Quan falten tres jornades per acabar la lliga, el Tortosa ha assolit un marge de deu punts respecte a les posicions de descens directe, malgrat la derrota d'ahir contra el Sants. El Vilassar de Mar, equip que tanca els llocs de descens, no va puntuar aquest cap de setmana i permet al Tortosa gaudir d'aquesta notícia positiva. No obstant això, el conjunt que prepara Albert Viñas no es pot adormir, ja que les fases de promocions i els descensos compensats el poden arribar a afectar.

Al Tortosa li va faltar continuïtat, ambició i encert per obtenir la victòria contra el Sants que li hauria conferit la tranquil·litat absoluta amb vista al tram final de curs. Val a dir que ni el Tortosa ni el Sants van fer un gran partit: tots dos van estar fluixos en la construcció i van generar ben poques ocasions de gol. L'enfrontament es va caracteritzar per molta pressió al contrari quan aquest tenia la pilota i per l'excessiva conducció a la zona de mitjos. El partit va transcórrer amb la mateixa dinàmica fins que en el minut 28, Vergés es va alçar al centre de l'àrea per rematar de cap una falta servida pel conjunt visitant per fer el 0-1. Seguidament, en el servei de mig camp, el Tortosa va trigar deu segons a empatar després que Dario conduís un atac que Òscar es va encarregar de rematar.

Després de la represa, Haro va avançar els visitants amb un xut des de 35 metres que es va colar per l'escaire de la porteria. El Tortosa hauria pogut obtenir, almenys, un punt quan en el minut 72 Henares va ser objecte de penal. Alberto va rematar col·locat, però Jota va aturar la pena màxima.

TORTOSA
1
SANTS
2
TORTOSA:
Franc, Egurbide, Subi, Recio, Quique, Víctor Ortiz (Borrull, 67'), Marc (Alberto, 53'), Dario, Henares (Víctor Anguera, 86'), David i Òscar.
SANTS:
Jota, Marçal, Agustín (Marín, 57'), Rangel, Vergés, Morales, David Haro, Ivi, Tacón (Prozinecci, 81'), Cano (Fran, 69') i Acosta.
GOLS:
0-1 (28') Vergés. 1-1 (28') Òscar. 1-2 (62') David Haro.
ÀRBITRE:
Congost Larrosa.
T.G.:
Marc, Òscar, Alberto i Quique, del Tortosa. Cano, Agustín, Rangel, Marçal i Jota, del Sants.
T.V.:
Subi (directa, 94') del Tortosa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.