REGIONAL PREFERENT

El Lloret baixa de categoria

El Lloret va certificar ahir el descens a primera regional. La dura golejada que va rebre a les mans del Ripollet, combinada amb la victòria del Sant Feliu Sasserra, el va convertir en un equip que matemàticament ha baixat. El matx no va tenir història. El Ripollet va decidir el partit abans del primer quart amb un gol de Tirado en el minut 10 i un d'Aguilera en el minut 12. El Lloret va intentar reaccionar retallant distàncies a través de Ricard (45'). Després de la represa els locals van sortir amb contundència. Mayoral, en el minut 48, va fer el 3-1 i sis minuts més tard García va fer el 4-1. La golejada es va tancar amb un gol d'Aguilera (75').

RIPOLLET
5
LLORET
1
RIPOLLET:
Reyes, Tirado, Bermejo (González, 57'), Sanz, Marc, Mayoral, García (Adrian, 61'), Agustín (Campana, 85'), Aguilera (William, 66'), Chema i Ruiz (Pol, 46').
LLORET:
Serafín, Jordi Valls (Inal, 46'), Garro, Manel Pujadas, Marc Soler, Edú (Àlex Bertran, 43'), Edgar (Cuenca, 32'), Ricard, Manolo (Antonio, 67'), Riki (Marcos, 67') i Mancheño.
GOLS:
1-0 (10') Tirado. 2-0 (12') Aguilera. 2-1 (45') Ricard. 3-1 (48') Mayoral (p.). 4-1 (54') García. 5-1 (75') Aguilera.