Víctor (Nàstic), un catxet en augment

El gran final de lliga del de Palma (5 gols en els últims 5 partits) fan d'ell un objecte de desig

El davanter està pendent de si el Mallorca compta amb ell, i ja sap que el Nàstic el vol

Víctor Casadesús
DAVANTER DEL NÀSTIC
«De moment el Mallorca no es vol pronunciar. Jo vull jugar-hi i si ells em volen no hi haurà cap dubte, però no ho veig fàcil. Si no és així veuria bé quedar-me en el Nàstic, que sé que ja ha preguntat per mi al Mallorca»
«Si em quedo seria molt important que continués la columna vertebral d'aquesta temporada, ja que hem fet un equip molt compensat. Però sé que és complicat»

Els dos gols que Víctor Casadesús va fer diumenge passat contra el Xerez van servir per confirmar el gran moment de forma del davanter de Palma, que n'ha marcat cinc en els últims cinc partits de lliga. Cedit pel Mallorca fins al juny, el Nàstic no amaga que li agradaria molt comptar amb Víctor la temporada que ve, i així ho ha fet saber ja al Mallorca, club que té el davanter en propietat fins al 30 de juny del 2010. A altres clubs de primera tampoc no els ha passat per alt el bon rendiment de Víctor al Nàstic, i també s'hi han interessat, com el Valladolid. El jugador assegura que, de moment, el Mallorca no li ha parlat del seu futur i recorda que jugar en l'equip de la seva ciutat és la seva prioritat. Tot i això, no amaga que, si no entra en els plans del conjunt balear no li faria res continuar una altra temporada al Nàstic. Per cedir-lo un altre cop, el Mallorca li hauria d'allargar el contracte, tot i que el traspàs no seria una mala opció per a un Mallorca amb greus problemes econòmics. En aquest cas, la major solvència d'algun club de primera divisió dificultaria les coses al Nàstic.

Víctor, que no veu fàcil jugar al Mallorca, sap pel seu representant que el Nàstic voldria tenir-lo la temporada que ve, i a ell no li sembla malament la idea, tot i que assegura que preferiria fer-ho si l'equip grana manté la majoria de jugadors d'aquesta temporada, ja que afirma que el Nàstic ha aconseguit formar un bloc compensat que, amb continuïtat, podria lluitar el curs vinent per objectius ambiciosos.

El futur incert del Mallorca.

Garantida la permanència a primera, el gran maldecap del Mallorca és, ara mateix, trobar algú disposat a comprar el club i assumir un deute que supera els 40 milions d'euros. Fins que no s'aclareixi el futur del Mallorca i de quin pressupost podrà disposar el curs que ve, no se sabrà si Gregorio Manzano continua a la banqueta i, per tant, si Víctor Casadesús entra en els plans de l'equip balear. Llorenç Serra Ferrer és l'últim que s'ha interessat a adquirir l'entitat mallorquina.

Una temporada bona, però amb «desil·lusió»

Si ha de definir la temporada del Nàstic, Víctor Casadesús assegura que ha estat «bona», ja que, segons el mallorquí, «ningú a l'estiu ningú parlava d'ascens sinó de permanència, que s'ha aconseguit amb marge», tot i que admet que, «quan s'han vist els bons partits que ha fet l'equip tothom s'ha fet il·lusions i per això, al final, hi ha hagut certa desil·lusió». Víctor reconeix que el fet que es parlés de la permanència com l'objectiu principal ha fet que l'equip pequés de conformisme, tot i que assegura que, de portes endins, la plantilla estava molt motivada per enganxar-se a la part alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.