3a DIVISIÓ

AE PRAT

El Prat vol superar la seva millor temporada

El Prat està configurant una plantilla per mantenir la línia ascendent de l'any passat

El retorn de Cirio és una de les sorpreses dels de Márquez, que ja han fet sis fitxatges

Sergio Cirio
JUGADOR DEL PRAT
«Vaig estar força bé a l'Oriola. El problema és que la seva situació econòmica no és bona i no sé si en el futur pot millorar o si continuarà igual»
«Manolo Márquez ha estat el factor clau. Sempre ha apostat per mi i un cop vaig parlar amb ell no ho vaig pensar més»
Manolo Márquez
ENTRENADOR DEL PRAT
«Hem d'intentar continuar la bona línia de l'any passat i millorar el vuitè lloc»
«La veritat és que l'equip que estem configurant té molt bona pinta»

En les darreres temporades el Prat s'ha caracteritzat per ser un club ascensor que patia per mantenir-se a tercera. El que pocs s'esperaven és que aquesta dinàmica canviaria la temporada passada, tot just després d'ascendir de categoria, amb una meritòria vuitena posició (55 punts), la millor temporada de tota la seva història. I l'ambició no acaba aquí, ja que el club potablava vol aprofitar l'embranzida per superar aquest registre. Segons Manolo Márquez, entrenador del Prat, «hem d'anar pas a pas, no podem dir que l'objectiu sigui quedar entre els quatre primers. Hem d'intentar continuar la bona línia de l'any passat i millorar el vuitè lloc».

Per complir l'objectiu, el Prat ha presentat un pressupost molt semblant al de l'any passat. No s'ha d'oblidar que el conjunt pratenc és un dels clubs més sanejats de tot el Baix Llobregat i que en època de bonança econòmica va optar per la prudència en les seves despeses. Aquesta política, que potser abans significava patir per mantenir la categoria, avui els ha recompensat amb un pressupost més que digne. El primer resultat són sis fitxatges de nivell que milloren substancialment l'equip. Són Rodri (Blanes), Isma Porcel (Martorell), Fernando (Europa), Cirio (Oriola), Mechi i Víctor Duran (Mataró). A més, els quatre darrers es van confirmar el mateix dia, fet que ha augmentat el seu impacte. «La veritat és que l'equip que estem configurant té molt bona pinta. Aquest any el mercat està molt parat, feia un mes que parlàvem amb els jugadors que volíem fitxar i finalment i per casualitat es van tancar quatre fitxatges gairebé a la vegada», declara Márquez. Amb aquestes incorporacions, que s'uneixen al fitxatge previ de Rodri (Blanes), al d'Isma de dijous passat, a la cessió d'Oliver (Sant Andreu) i als dos juvenils que aquesta temporada tindran fitxa del primer equip –Edgar Lafuente i Arnau Rubió–, la plantilla està pràcticament tancada. Això sí, si sorgeix en el mercat una possibilitat realment bona, es podria incorporar un davanter més.

Cirio, aposta personal de Márquez.

Set gols en dotze partits. Aquests van ser els números de Cirio en els quatre mesos que va jugar en el Prat la temporada passada i que el van dur a disputar la segona volta en l'Oriola. Els alacantins, amb problemes econòmics, el van voler renovar, però el jugador va decidir estudiar ofertes després de denunciar el club a l'AFE per impagament. «Vaig estar força bé a l'Oriola, l'objectiu era la permanència i vam acabar onzens. El problema és que la seva situació econòmica no és bona i no sé si en el futur pot millorar o si continuarà igual», afirma.

Descartada l'opció de continuar a l'Oriola, el jugador va rebre diverses ofertes de clubs de segona B i tercera. La del Prat era una de les que més li agradaven, però per si de cas va aparèixer el tècnic dels potablava per acabar de convèncer el jugador. «Manolo Márquez ha estat el factor clau. Sempre ha apostat per mi i un cop vaig parlar amb ell no ho vaig pensar més», confirma el jugador. Aquesta serà la tercera vegada que Cirio i Márquez coincidiran en un club, i és que a part de l'any passat al Prat, tots dos van estar a l'Europa la temporada 2006/07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.