2a DIVISIÓ A

Eloi, apartat de l'equip, busca una sortida satisfactòria del Girona mentre s'entrena els migdies, igual que Arnal

Des de fa deu dies dos jugadors del Girona amb contracte, Eloi Amagat i Arnal Llibert Conde, s'entrenen al marge de la resta de companys. El club els ha fet saber que no tindran ni lloc ni dorsal per a aquesta campanya i els jugadors accepten aquesta situació «desagradable», segons admet el gironí Eloi. El migcampista de 24 anys no s'esperava viure l'actual experiència després de la cessió al Llorca, de segona B, i es queixa sobretot de la manera com els dirigents l'han arraconat de la resta de jugadors: «No puc entrar a valorar si he de formar part de la plantilla, perquè tothom té la seva opinió. El que sí que puc entrar a valorar, i vull fer-ho, són les maneres, i més sent de casa i que mai hem creat cap problema. El tracte rebut deixa molt a desitjar.»

Eloi ha disputat tres temporades amb el primer equip del Girona (dues a segona B, la 2004/2005 i la 2007/2008, i una a tercera, la 2005/2006). Nascut a Girona i format a la Penya Bons Aires i al Vilobí, el migcampista deixa en mans del seu representant, Rafa Anguita, la rescissió del contracte i el cobrament de les quantitats que li deu el club. Eloi vol jugar a futbol, però no descarta res: «Sí que hem de mirar de trobar una solució. El que no espero és estar tot l'any aquí, però si no trobem una solució bona per a mi, no tindré cap inconvenient a quedar-me.»

«Fem el que podem.»

Des de dimarts, Eloi i Arnal s'entrenen amb el preparador físic, Jordi Balcells, al migdia, en diferent horari que la resta de jugadors. Com són els entrenaments? «Fem el que podem fer amb dos jugadors. Són entrenaments bastant físics en què la pilota no es veu gaire», destaca.

L'exjugador del Gavà, amb el qual va pujar a segona B el 2007, troba «complicada» l'experiència actual i diu que ha de ser fort. Lamenta que s'assabentés per aquest diari que no tenia lloc en la plantilla. «Va ser bastant sorprenent per a la meva família, per a mi i per als amics que tinc a Girona, assabentar-se d'una notícia dura pel diari.»

Amagat, antic capità del Vilobí juvenil, conta el que li ha dit el tècnic, Cristóbal Parralo: «M'ha explicat que és una situació que no li agrada, però que el club ha decidit això. Ell no n'ha estat gaire partícip, però ho ha d'acceptar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.