1a CATALANA

Un punt amb incidents

El Tortosa va empatar contra la Iberiana, que va escalfar el partit

Dues dotacions de mossos van haver de posar pau a la graderia

El joc del Tortosa va pujar ahir un graó des que ha començat la temporada i l'equip va aconseguir sumar el primer punt en el tercer partit de lliga a casa, contra la Gimnàstica Iberiana. La nota negativa van ser els incidents provocats per l'afició visitant, que, per sort, no van arribar a fer suspendre el duel. El Tortosa va protagonitzar alguna acció esporàdica de perill, com ara una bona rematada del local Héctor en el minut 25 que el porter Marcos va desviar a córner. Per contra, la Iberiana es va tancar al darrere esperant alguna possibilitat de contraatac. Després de la represa, el Tortosa va sortir motivat i en el minut 50 Toni va fer una magnífica centrada després d'una incursió per la banda dreta, que va acabar rematant Héctor a plaer. A partir d'aquest moment, la Iberiana va haver d'avançar les línies i va deixar més espais a la seva zona defensiva, una situació que el Tortosa va aprofitar per generar alguna acció de perill. Amb el marcador tan ajustat, el joc es va enterbolir i es va tornar més físic. La Iberiana va desenvolupar-se millor en aquest tram de partit i, en el tercer minut de temps afegit, el visitant Ander va caçar una centrada a la frontal i va empatar sense temps per a la reacció tortosina. Paral·lelament al transcurs del partit, un sector de seguidors de la Iberiana van escalfar els ànims en la segona part, i van provocar moments de tensió entre ambdues aficions. Aquests incidents van requerir la presència de dues dotacions de mossos d'esquadra per apaivagar la crispació general. La premsa tortosina va ser una de les principals perjudicades en un espectacle llastimós en què es van arribar a llançar llaunes de beguda, però en què no es van haver de lamentar danys personals greus.

TORTOSA
1
GIMNÀSTICA IBERIANA
1
TORTOSA:
Franc, Prades, Òscar, Unai, Michael, David, Toni, Dario (Kike, 65'), Héctor (Àlex Accenci, 56'), Marc i Mauri (Subi, 45').
GIMN. IBERIANA:
Pardo, Marcos, Dani, Eric, Joni, Lele (Àngel, 63'), Sacha, Guti (Òscar, 62'), Moyano, Jon Ander i Adrián (Héctor, 53').
GOLS:
1-0 (50') Héctor. 1-1 (93') Jon Ander.
ÀRBITRE:
Escarcena Carmona. Malament.
T.G.:
Michael, Àlex Rodena, Òscar, Subi i Sergi Domènech (tècnic), del Tortosa; Joni, Adrián, Dani, Marcos, Eric i Àngel, de la Gimnàstica Iberiana.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.