1a CATALANA

El Tortosa encaixa una derrota dolorosa a Banyoles

El Tortosa no rendibilitza el gol inicial de Marc i perd a Banyoles

En quatre jornades, els ebrencs sumen un punt de dotze possibles

El Tortosa va ser incapaç de mantenir l'avantatge inicial aconseguit per Marc en el minut 32 i va acabar perdent contra el Banyoles per 2-1 en un partit ben estrany. El conjunt tortosí es va mostrar més pacient i va tocar la pilota amb més criteri que els gironins durant els primers 45 minuts. Tot just abans del descans, l'àrbitre Comella Gil es va haver de retirar a la banda per una lesió lleu i l'auxiliar Navarro va prendre el relleu, i va tenir una actuació força discutida. Després de la represa, el Banyoles va començar a crear perill, fins que Roura va empatar per als locals en el minut 66. En els minuts següents l'àrbitre Navarro va prendre el protagonisme del partit expulsant dos jugadors del Tortosa i també Xavi Cid, segon entrenador. En el minut 3 de temps afegit, Navarro va assenyalar lliure indirecte per una falta sobre Accenci dins l'àrea. Aquest possible penal hauria pogut significar l'empat per al Tortosa, que, amb tot, no es troba còmode en l'inici de lliga; només ha sigut capaç de sumar un punt dels dotze possibles i ara per ara se situa en la segona posició per la cua.