3a DIVISIÓ

AMPOSTA

Urgeix el suport dels patrocinadors

L'Amposta reclama la implicació de l'Ajuntament per cobrir el pressupost

«Si no tenim el suport d'un nou patrocinador, acabarem el curs amb un dèficit pressupostari d'aproximadament 75.000 euros.» Així descriu el president de l'Amposta, Josep Lluís Tarrazona, la situació en què es troba el club. I és que, tal com explica el directiu blanc-i-negre, «hi ha socis que no poden pagar i, alguns anunciants ja no abonaran el preu de les tanques publicitàries per la crisi econòmica», cosa que ha generat aquesta situació.

El president, que es va reunir ahir amb la plantilla per exposar el panorama, explica que, «amb la situació actual, el club pot pagar les nòmines fins al mes de febrer, però a partir de llavors no es pot garantir el seu cobrament». Per aquest motiu, Tarrazona va deixar la porta oberta si algun jugador vol deixar el club. Això sí, la millor solució no és aquesta, sinó que seria trobar un patrocinador que ajudés a cobrir el dèficit. És per això que el president es reunirà amb membres de l'Ajuntament properament. «Necessitem que l'administració s'impliqui i ens ajudi a trobar un patrocinador, perquè és una llàstima que la feina feta els últims anys se'n vagi en orris i l'equip torni al futbol regional», explica el directiu, que afegeix que «un patrocinador que aportés uns 60.000 euros salvaria la situació».

D'altra banda, Tarrazona explica que si la situació no se soluciona es prendrà «unes llargues vacances»: «He de respirar una mica, perquè tot el que passa pel club passa per mi i això hem genera problemes de salut, cosa que no m'havia passat mai.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.