BÀSQUET / EUROCOPA

LAST 16

Viu un infern particular

El DKV Joventut no té cap opció a Salònica, on arriba a perdre de 36 punts i és escombrat

Tot i això, la Penya es jugarà dimarts vinent a Badalona l'accés a quarts contra l'Alba

Sito Alonso
ENTRENADOR DEL DKV
«Un fitxatge? Això és a les mans del club, però el que és clar és que, a excepció del Barça, la resta d'equips de l'ACB han tingut algun reforç durant la temporada»
«No sé si hi haurà cap incorporació, però el que hem de recuperar és els jugadors veterans i amb experiència com ara Sonseca, Valters i Bueno»
«Per a nosaltres la baixa de Tripkovic és molt important i Tucker sabia que la seva dona havia trencat aigües al matí i no ha estat dins el partit i ha estat desencertat»

La Penya era conscient abans d'anar a Salònica que li tocaria viure en primera persona l'infern de l'Alexandrio Melathro, l'històric pavelló de l'Aris. Però el què ningú s'hauria imaginat és que en realitat el pitjor infern que li va tocar viure va ser el seu propi. Perquè ara mateix el DKV Joventut està dins una dinàmica en què és impossible trobar una explicació al que li està passant. L'única és la falta de confiança alarmant que feia que durant molts minuts semblés que en lloc d'un equip damunt el parquet hi hagués un pop enmig del desert. Els jugadors ho intenten, però van perduts. Hi posen ganes de guanyar, però mal dirigides. Escullen males opcions. Totes. I la situació és molt preocupant. Ja no per dissabte a Vitòria, sinó perquè cal una reacció ja. En forma de fitxatge –sigui Gaines, sigui Ruffin, sigui qui sigui–. O el que sigui. El que és clar és que cal alguna cosa perquè, per no funcionar, ara no funciona ni Tucker. A Vitòria viatjarà un equip més semblant al júnior (Joan Tomàs, Pere Tomàs, Jelinek, Eyenga, Franc...) que no pas a un sènior. Però el punt d'inflexió de la temporada ha de ser dimarts vinent contra el Berlín. La bona notícia, perquè n'hi ha, és que tothom hauria signat abans de començar la competició poder decidir al Palau Olímpic davant la seva afició l'accés als quarts. Ahir el DKV Joventut va disposar de la primera oportunitat, però no era el dia. Fins al punt que els 30 punts de diferència final, que van arribar a ser 36, suposen una xifra històrica. Igual que dissabte, se'n pot establir una altra amb la setena derrota seguida en l'ACB. Però la història ha de ser passat i la Penya necessita mirar endavant, perquè és l'única manera de sortir de l'infern particular que està vivint.L'infern de l'Aris en el fons fa riure al costat de la situació preocupant de la Penya.

Vells fantasmes en el Penya-Alba Berlín

La casualitat ha fet que, com va passar el curs passat en l'Eurolliga, la Penya es jugui l'accés a la següent eliminatòria contra l'Alba. L'any passat els alemanys en van deixar fora la Penya. El DKV vol la revenja.

Tucker ja ha marxat als Estats Units

A les quatre de la matinada Tucker va agafar un vol cap a Las Vegas fent escala a Roma i a Atlanta. A l'hora de sortir l'avió la seva dona era a punt de parir. El nord-americà té bitllet per tornar diumenge vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.