BÀSQUET / ACB

El Baskonia pensa en Norel...

El pivot holandès, que acaba contracte el 30 de juny, ja és pretès per Dusko Ivanovic

No va voler renovar pel DKV a l'estiu després de ser el número 47 en el «draft» de l'NBA

Els problemes físics de Lior Eliyahu i de Stanko Barac juntament amb la intenció de Tiago Splitter de marxar a l'NBA ha fet plantejar-se al president del Caja Laboral Vitòria, Josean Querejeta, la possibilitat de fitxar Henk Norel. Una vegada més, igual com va passar amb Pau Ribas, el jugador podria marxar aquest estiu del DKV Joventut sense que el club tregui ni un sol euro per ell tot i haver-lo format com a jugador. El club verd-i-negre va intentar renovar-lo l'estiu passat donant-li diverses opcions de durada i més de 220.000 euros per temporada, però Henk Norel va refusar l'opció que li donava el club. El representant del jugador va al·legar que preferien esperar-se fins a final de temporada per veure quines ofertes pot tenir aquest pròxim estiu. Henk Norel va ser escollit el mes passat amb el número 17 de la segona tanda del draft de l'NBA (número 47) pels Minnesota Timberwolves, el mateix draft en què el seu company i amic Ricky Rubio va ser escollit amb el número 5 també per la mateixa franquícia. Això vol dir que en un futur podrien trobar-se en la lliga nord-americana. Henk Norel, però, ha ajornat el seu salt a l'NBA perquè encara li queda molt camí per recórrer a Europa.

El pivot holandès, que té 22 anys i fa 2m12, va sorgir de les categories inferiors del SV Argon i després va estar al Demon Astronauts d'Amsterdam. Va arribar a Badalona i va jugar durant dues temporades en el vinculat, el Prat Joventut, en què va coincidir amb Pau Ribas. Allà es va formar com a jugador abans de disposar de la possibilitat de formar part del primer equip, en el qual fa dues temporades que hi és. El jugador no s'ha manifestat sobre el possible interès del Baskonia.

Tucker, tocat

El nord-americà es va torçar un turmell i no va poder acabar l'entrenament de dimarts i és dubte per jugar diumenge a Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.