BÀSQUET

CAMPIONATS ESTATALS JÚNIOR

Cinc partits en sis dies

Lanzarote en nois i Mieres en noies acullen des d'avui la fase final pel títol amb el Regal, el Joventut i el Platges de Mataró

La setmana decisiva de la temporada començarà demà. Després dels campionats autonòmics i de les fases sectorials, arriben les fases finals dels campionats d'Espanya en categoria júnior. Seran cinc partits en sis dies, a Lanzarote per al Regal Barça i el Joventut i a Mieres per al Platges de Mataró.

En categoria masculina, el Joventut, entrenat per Lluís Riera i amb Cerqueira, Bassas, Regal, Barrera, Tomàs, Suárez, Ventura, Pascual, Vives, Homs, Todorovic i Margui, enceta la jornada enfrontant-se a les 10.00 h amb l'Unicaja, actual campió, en el grup B. Demà reposarà i dijous jugarà a la mateixa hora contra l'Easo. En el grup A, el Regal d'Àlex García format per Ollé, Marín, Acosta, Costa, Marzo, Creus, Aparicio, Gasque, Martínez, Mas, Gómez i Timko, debutarà aquesta tarda contra el Cajasol de Sevilla, a les 17 h, i demà a la mateixa hora s'enfrontarà amb el València. Dijous descansarà, abans del tram final i definitiu: divendres quarts de final, dissabte semifinals i diumenge finals. L'any passat, a Vitòria, títol per a l'Unicaja, amb el Joventut tercer, el Sant Josep de Girona setè i el Regal Barça novè.

Quant a les noies, l'únic representant del país és aquest any el Platges de Mataró, que debuta avui contra el Ros (10 h) i que demà juga contra l'Isla de Tenerife (10 h). L'equip d'Albert Illa, format per Cejudo, Antoja, Buch, Barbena, Claret, Pujol, Abad, Solé, Illa, Cárceles i Prados, també podrà descansar dijous abans del tram final, igualment, amb quarts divendres, semifinals dissabte i finals diumenge. Fa un any, a Guadalajara, l'equip maresmenc va caure en la final contra el Caja de Canarias per 75-93. El Sarrià va ser cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.