BÀSQUET / ACB

DKV JOVENTUT

Renovació amb rebaixes

El DKV Joventut haurà de fer un nou projecte amb una reducció substancial del pressupost

Limitacions per a Pepu per fer l'equip, Norel medita i Tripkovic serà el serial de l'estiu

15 de maig i la Penya ja fa vacances. Vacances de competició, però no de despatxos. Ara Jordi Villacampa, el director esportiu, Jordi Cairó, i Pepu Hernández comencen la seva temporada particular. Serà una guerra dura, perquè ja està confirmat que la temporada vinent el pressupost es redueix substancialment. L'únic factor positiu és que els dos jugadors que cobraven més de la plantilla –Tucker i Sonseca– han acabat contracte, i el fet de quedar fora d'Europa farà que la Penya no necessiti tenir una plantilla extensa de dotze jugadors. A més, en l'equip de l'any vinent s'apostarà pel planter amb la intenció que Franch, Tomàs i Norel en siguin la columna vertebral, evidentment al costat de jugadors que marquin la diferència. La intenció és fitxar un pivot de referència i l'altre extracomunitari exterior que pugui ocupar dues posicions. No es farà cap fitxatge fora de mercat, perquè senzillament no es pot pagar. El problema principal, i que es preveu el serial de l'estiu, és Tripkovic, que amb el seu afany de jugar Eurolliga –té el nivell per jugar-la– condicionarà la planificació de l'equip. De moment, marxa als Estats Units amb el seu nou representant, que el vol posar al mercat. L'altre serbi, Bogdanovic, té les portes obertes per tornar al Partizan. D'altra banda, Eyenga i Norel podrien anar també als Estats Units per jugar la lliga d'estiu amb els Cavaliers i els Timberwolves, equips que els van draftejar.

Dimarts la meitat inicien la posttemporada

Fins al pròxim dia 25 els jugadors tindran festa. Ahir hi va haver reunió del cos tècnic amb Pepu, després el tècnic va parlar amb algun dels jugadors, i avui parlarà amb d'altres. Tucker ja va marxar als Estats Units i Koffi, a França. Els pròxims a marxar seran Tripkovic, Bogdanovic, Valters i Norel. Es quedaran a entrenar-se Mario, Sonseca, Franch, Tomàs, Bueno i Eyenga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.