BÀSQUET / ACB

Oferta per Pete Mickael

El Barça ofereix dos anys de contracte (1+1) al nord-americà

El Tau només el podria renovar automàticament si fos comunitari

Un dels objectius del Barça per a la temporada vinent és el nord-americà del Tau Pete Mickael. El club blaugrana ja ha fet una oferta pel jugador que aquest any acaba contracte amb el club basc. L'oferta que ha fet arribar el secretari tècnic de la secció, Joan Creus, al representant del jugador és per dos anys, amb una opció per tallar el contracte a la fi del primer any. Pete Mickael té un acord amb el Tau pel qual el club de Vitòria pot renovar automàticament el jugador un any més, però sempre que el jugador aconsegueixi un passaport europeu i no ocupi plaça d'extracomunitari. Cal recordar que només fa un mes el Tau va protagonitzar un lamentable episodi quan va fitxar un jugador de la lliga turca perquè Pete Mickael, suposadament, havia obtingut el passaport de Bulgària. Després, però, es va descobrir que el passaport que havien aconseguit corresponia a una dona. És força improbable –tot i que amb el Tau mai és pot dir mai– que Pete Mickael pugui aconseguir en els pròxims mesos deixar d'ocupar plaça d'extracomunitari. Aquesta temporada els dos jugadors que ocupaven en el Regal Barça aquestes fitxes eren Ersan Ilyasova i Andre Barrett. El turc marxarà cap a l'NBA per tornar als Milwaukee Bucks; mentre el nord-americà, després de passar un any en blanc, canviarà d'aires per intentar demostrar en un altre club que no és tan dolent com ha semblat en el club blaugrana.

La fitxa de Pete Mickael aquesta temporada era de 800.000 euros, un preu molt més barat que, per exemple, Lubos Barton, l'home que compartiria posició amb el nord-americà, que aquest segon any de contracte superarà el milió d'euros. El nou contracte que ofereix el Barça per l'aler nord-americà superaria el milió d'euros per temporada.

Barton, dos anys més que pot ser només un

Lubos Barton seria un dels més amenaçats en el cas de l'arribada de Mickael, perquè, tot i que tenen un estil de joc diferent i el nord-americà és molt més físic i agressiu, ocupen la mateixa posició, de tres o de quatre fals. Lubos Barton va arribar del Joventut amb un contracte de tres temporades (2+1). Això voldria dir que al final de l'any vinent el club tindria l'opció de tallar-lo pagant-li una compensació. El txec, que s'ha trencat el tendó d'Aquil·les, no començarà la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.