ACB

DKV JOVENTUT

I com quedarà la Penya?

El DKV Joventut té acords tancats però estan condicionats al que faci Ricky Rubio

Si el base es queda no hi haurà ni Gomis ni Franch; dimecres es resoldrà el «cas Moïso»

Dilluns el DKV Joventut farà oficial el fitxatge d'Antonio Bueno, el pivot del Fuenlabrada que ha acreditat aquest curs 11,6 punts i 4,1 rebots de mitjana. El madrileny torna a la Penya, on ja va estar dues temporades (2001/02 i 2002/03). Després va tornar al Madrid, que l'havia cedit, va estar a l'Estudiantes, el Caja San Fernando i el Fuenlabrada. Tenia un any més de contracte amb l'equip madrileny, però amb una clàusula de sortida molt baixa. Bueno compartirà posició amb Edu Hernández-Sonseca i Henk Norel. També ho hauria de fer amb Jérôme Moïso, que té un any més de contracte amb la Penya. Però el jugador no vol continuar i està buscant qualsevol opció per poder marxar. Moïso, quan va arribar a mitja temporada passada procedent del Khimki rus, va guardar-se l'opció de marxar gratis si presentava una oferta abans del 15 de juliol. El pivot francès, doncs, té fins dimecres de la setmana vinent per dir alguna cosa. A la Penya, ja li aniria bé que marxés, perquè prefereix un altre tipus de jugador en aquesta posició.

En el perímetre les coses encara poden canviar molt. Tant Joseph Gomis com Carl English ja han donat el consentiment a venir a Badalona, però sobretot en el cas del francès està condicionat a Ricky. Si el base es queda, ni Gomis ni Josep Franch seran en el primer equip. L'últim, com a mínim, estarà al vinculat, el Prat de LEB Plata. En el cas que Ricky marxi es pot obrir la possibilitat que la Penya, amb els diners del traspàs, iguali l'oferta de Ribas –Querejeta farà el que calgui perquè això no passi– i es quedi. Llavors es decidiria si Franch puja i si es queda Gomis.

Laviña i Bracey Wright, junts a Fuenlabrada?

Una de les possibilitats que té Ferran Laviña és anar al Fuenlabrada, on ja té l'oferta damunt la taula. L'escorta verd-i-negre podria coincidir amb un altre ex-Penya com és Bracey Wright, que té una oferta per tres temporades per jugar en l'equip madrileny. Wright, que va marxar amb polèmica de Badalona, no va triomfar en el seu retorn a Grècia.

La Penya ja té els seleccionables necessaris

El DKV Joventut ja ha aconseguit lligar els seleccionables necessaris per a la pròxima temporada independentment del que passi amb Ricky Rubio i Pau Ribas. A hores d'ara, tenen assegurades les fitxes de Josep Franch, Pere Tomàs, Edu Hernández-Sonseca i Antonio Bueno. A les plantilles d'onze jugadors hi ha d'haver 4 seleccionables. A les de dotze, 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.