BÀSQUET / ACB

El DKV recorda la clàusula de Ricky

La Penya no acceptarà una rebaixa a 3 milions d'euros i avisa que la xifra és de 5,7

El Caja Laboral Vitòria busca un base i es podria afegir als candidats si ven Prigioni

El DKV Joventut va voler ahir recordar que la clàusula de rescissió de Ricky és de 5,7 milions d'euros després de les moltes notícies aparegudes en què el Madrid deia que hi havia arribat a un acord per 3. La competitivitat entre el Madrid i el Barça per aconseguir els seus serveis podria fer que n'augmentés el preu. A més, el Caja Laboral Vitòria –l'antic Tau– es va afegir ahir a la cursa per intentar aconseguir Ricky . Els vitorians estan buscant en el mercat un base o dos. En principi, però, el president Josean Querejeta està pendent de com acaba el serial de Prigioni, que vol marxar al Madrid però té un any més de contracte. Depenent del que cobrin del traspàs de Prigioni l'oferta per Ricky podrà ser superior. El base verd-i-negre es va concentrar ahir a les vuit del vespre amb la selecció estatal. Amb el Barça les negociacions començaran avui. Després de la trucada de Josep Cubells a Jordi Villacampa per anunciar-li l'interès pel jugador aquest matí el director de les seccions del Barça, Francesc Solanellas, agafarà el timó de les negociacions per seure amb el DKV i començar a parlar. Solanellas és la mà executora de les decisions del director esportiu Joan Creus. A més de diners, a l'operació podrien incloure-hi Dedovic. De tota manera, el Joventut no veu de bon ull que la seva estrella vagi a l'equip històricament rival. Tanmateix, si el Barça paga la clàusula no hi haurà res a dir.

No crear precedents.

El que vol evitar la Penya amb la seva posició immòbil a l'hora de negociar és crear precedents perillosos amb vista al futur. La Penya està oberta a negociar, perquè la clàusula és molt alta, però si fos inferior no negociaria ni un euro. Això és per evitar que els joves que fitxin no signin contractes pensant que quan arribi l'hora de marxar ja podran negociar la rebaixa.


Francesc Solanellas, director de les seccions del Barça, agafarà el timó de les negociacions i avui parlarà amb la Penya

Mario Fernández no anirà a la Penya

El que és segur és que Mario Fernández no jugarà la temporada vinent al DKV Joventut. El Gran Canària igualarà la setmana vinent el contracte del base català i, en cap cas, és per després arribar a un acord amb la Penya per traspassar-lo. El conjunt canari està pendent de poder tancar la quota de seleccionables. Ja té segur Josh Fisher i ahir es va fer oficial la renovació del contracte per dues temporades de Sitapha Savané, a qui molts havien situat lluny de l'illa. El tercer seleccionable serà Mario Fernández. El principal obstacle per al club canari han estat els problemes econòmics que arrossega i hauran de fer un esforç per igualar l'oferta que la Penya ha fet per Mario Fernández i que obligarà l'equip canari a fer equilibris econòmics amb els altres jugadors. La plantilla del Gran Canària serà gairebé la mateixa que la temporada passada amb l'únic canvi de Freeland (fitxat per l'Unicaja) i English (a Vitòria).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.