MOTOR

Molina debuta en el DTM

Miquel Molina disputarà aquest cap de setmana, al circuit de Hockenheim, la seva primera cursa en el prestigiós campionat alemany de turismes, en el qual tindrà rivals de l'entitat dels expilots de fórmula 1 Ralf Schumacher i David Coulthard. El pilot de Lloret de Mar forma part de l'Abt Audi Sport Rookie, un equip dissenyat només per a ell. Molina debuta amb les expectatives altes, sobretot després dels bons resultats que ha aconseguit durant la pretemporada, especialment en els tests de principi de mes al circuit de Xest, on va aconseguir el segon millor temps de les quatre jornades.

El selvatà ja va disputar ahir els primers entrenaments lliures, en els quals va aconseguir la catorzena millor volta (1:35.329). El més ràpid de la jornada va ser Timo Scheider, vencedor del campionat les dues últimes temporades, amb un temps d'1:33.691. La sessió de qualificació per a la graella de sortida tindrà lloc avui, a les 13.45 hores, i la cursa es disputarà demà, a les 14.03 hores.