MOTOR / WORLD SERIES

WORLD SERIES

Molina i Alguersuari, al podi de Le Mans

Mai abans dos pilots catalans havien acabat al podi de la mateixa cursa de les World Series fins que Miquel Molina i Jaume Alguersuari ho van aconseguir ahir en la segona mànega de la prova de Le Mans. El pilot de Lloret de Mar va fer el seu tercer podi de la temporada gràcies al segon lloc, mentre que el barceloní hi va pujar per primera vegada en la seva carrera. Molina va remuntar vuit posicions respecte de la posició que va ocupar en la graella i, a més, va fer la volta ràpida de la cursa. En la sortida, ja va guanyar tres posicions i el segon lloc el va assolir després de la seva estratègica aturada al box, en la volta 7. De la seva banda, Alguersuari, que va sortir cinquè, també va aprofitar la seva aturada a box per avançar fins a la tercera posició. Els dos pilots catalans van mantenir les seves posicions fins a la línia de meta. El triomf va ser per a Bertrand Baguette, amb un temps de 46:08.636, 1.148 menys que Molina i 3.758 menys que Alguersuari. Amb els resultats d'ahir, els dos pilots escalen llocs en la classificació general. Molina guanya un lloc i es col·loca sisè, a un punt del cinquè, mentre que Alguersuari és vuitè. «Aquest segon lloc el valoro gairebé com si hagués guanyat», va dir Molina, que espera haver deixat enrere la seva «mala ratxa». Alguersuari també estava content pel seu resultat: «És el meu primer podi i només tinc 19 anys i no tanta experiència com els pilots que tinc al davant.» Dani Clos va acabar dissetè la seva experiència en les World Series abans de tornar a la GP2.