HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El Vic bat el Noia

El Vic va aconseguir tres punts importants contra un rival sempre perillós, el Noia. L'equip osonenc va tenir el partit controlat des que Bancells va fer l'1-0. Encara en la primera part Marc Torra va deixar les coses més clares ampliant el resultat (2-0) contra un rival que no tenia les idees clares.

En la segona part el Noia estava obligat a reaccionar, va sortir més envalentit i va buscar la porteria de Sergi Fernández. Sis minuts després de la represa, Guillem Cabestany va aprofitar el rebuig en un penal, que havia llançat ell mateix, per tornar a posar l'equip en el partit (2-1). La victòria s'acabaria decidint en un altre llançament de penal, aquest cop a favor dels locals. Tit Roca no va fallar i a partir de llavors els actuals campions de la copa van poder jugar amb més tranquil·litat.

La victòria permet al Vic continuar en l'aferrissada lluita que manté per la segona posició amb el Reus i el Liceo. Els vigatans jugaran dimarts a Lleida. El Noia, per la seva banda, podria fer un favor al Vic si és capaç de vèncer el Liceo en un dels partits més interessants de la jornada.

VIC
3
NOIA FREIXENET
1
VIC:
Sergi Fernández, Jordi Carbó, Titi Roca, Romà Bancells, Jordi Carbó –equip inicial–; Miquel Masoliver, Borja López i Sergi Pla.
NOIA FREIXENET:
Xavi Puigbí, Joan Feixas, Guillem Cabestany, David Cáceres, Eloi Mitjans –equip inicial–; Francesc Bargalló i Aleix Esteller.
GOLS:
1-0 (9') Bancells. 2-0 (19') Marc Torra. 2-1 (31') Cabestany. 3-1 (34') Titi Roca, de penal.