HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Lloret s'estrena amb victòria

Els lloretencs dominen des de l'inici i s'imposen al Bassano italià

Xavier González marca els sis gols i és la gran estrella del partit

El Lloret es va estrenar en la lliga europea amb una important i prestigiosa victòria contra el Bassano, el campió d'Itàlia. Els lloretencs van dominar el partit, i tot i que en algunes fases van patir, van saber emportar-se els punts. En el conjunt lloretenc va destacar Xavier González, que va marcar els sis gols del seu equip.

El partit es va iniciar fred, però de mica en mica es va anar animant, i sobretot ho va fer quan van entrar a la pista Martos i Xavier González. Sobretot el jugador nascut a Blanes, que en dos minuts va fer dos gols (2-0). Tot i això, els italians no van baixar la guàrdia i poc després, en un marge de tres minuts, van empatar el partit. Els gols van arribar més per errades defensives dels locals que no pas per encert dels italians. Abans del descans, però, i en plena efectivitat de Xavier González, el Lloret es va tornar a posar en avantatge en marcar el 3-2 a un minut del descans.

La segona meitat no va poder començar millor per als homes d'Ivan Tibau, que van sortir amb moltes ganes i en el minut 27 Lladó ja va avisar enviant una bola al pal. Només un minut després, Xavier González va marcar el seu quart gol, i el quart del Lloret. Ell mateix va fer el cinquè i amb el 5-2 semblava que la victòria estava encarrilada. El gol de Zen a vuit minuts del final va despertar l'esperit lluitador dels italians i en un minut Antezza va tenir dues bones ocasions que si les hagués aprofitat podia haver empatat el partit. Primer va desaprofitar un penal i després, una falta directa. Quan pitjor ho estaven passant els lloretencs, va tornar a aparèixer Xavier González, que va marcar el seu sisè gol de la nit i va situar el 6-3 en el marcador. Va fer la sensació que els lloretencs van baixar la intensitat del seu joc, i això va provocar que en els darrers instants els italians anessin a totes. En els dos últims minuts van marcar dos gols i es van acostar en el marcador, tot i que el darrer va arribar a només 28 segons. Els lloretencs ho van passar malament en els darrers moments però van acabar guanyant el primer partit que juguen en la màxima competició europea de clubs.

LLORET
6
BASSANO 54
5
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casali, i Lladó –equip inicial–, Crespo, Xavier González i Martos.
BASSANO 54:
Cunegatti, Pallarés, Antezza, Lopes i Avalos –equip inicial–; Zen i Peripolli.
GOLS:
1-0 (17') Xavier González. 2-0 (19') Xavier González. 2-1 (20') Peripolli. 2-2 (23') Antezza. 3-2 (24') Xavier González. 4-2 (28') Xavier González. 5-2 (34') Xavier González. 5-3 (42') Zen. 6-3 (47') Xavier González. 6-4 (49') Avalos. 6-5 (50') Antezza, de falta directa.