HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Roncato Vic mostra tot el seu potencial a Follonica

El Roncato Vic no va poder començar millor la lliga europea i va aconseguir la victòria en el seu partit més complicat a la pista del Follonica italià. Els osonencs van començar perdent, però van acabar imposant tot el seu potencial. En la primera meitat van saber remuntar un gol advers en el minut 5 i van arribar al descans amb avantatge. En el segon temps el Vic va saber marcar tres gols molt seguits, en menys de quatre minuts, i es va situar en un gairebé insalvable 1-5. Els italians van reduir el resultat en els darrers minuts, però ja no van poder reaccionar i els osonencs van aconseguir el primer triomf.

FOLLONICA
2
RONCATO VIC
5
FOLLONICA:
Fontana, Bresciani, Velázquez, Molina i Polverini –equip inicial–; Salvadori i Bracali.
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Torra, Bancells, Titi Roca, Masoliver –equip inicial–; Borja López, Carbó i Pla.
GOLS:
1-0 (6') Velázquez, de penal. 1-1 (11') Titi Roca, de penal. 1-2 (19') Carbó. 1-3 (39') Titi Roca. 1-4 (42') Torra. 1-5 (43') Masoliver. 2-5 (46') Bresciani.