Sergi Fernández, Torra, Bancells, Titi Roca i Carbó –equip inicial–; Masoliver, Borja López i Pla.

Roger Fernández, Figa, Farrés, Pujadas i Casadevall –equip inicial–; Cruz i Eloi Gaspar.

1-0 (14') Carbó. 2-0 (23') Masoliver. 3-0 (39') Titi Roca.

ÀRBITRES:

Sandoval i Veiga.
T.B.:
Titi Roca.

El Roncato Vic va aconseguir una altra victòria –la cinquena seguida–, contra el GEiEG Sidorme Hotels. El conjunt osonenc va poder mantenir la porteria a zero per primer cop aquesta temporada gràcies a la bona actuació del porter Sergi Fernández.

El Vic va controlar en cada moment el partit i, tot i que va trigar una mica a avançar-se en el marcador i no ho va fer fins el minut 14 gràcies a Carbó, va arribar al descans amb un 2-0 al seu favor. El segon gol va ser el més bonic, amb una jugada personal de Masoliver. En la segona meitat va arribar el 3-0, després que Titi Roca desviés un xut de Carbó i deixava el matx pràcticament sentenciat. Els grupistes van disposar d'ocasions, però no van estar afortunats de cara a gol, com ara en una falta directa que van fallar a cinc minuts del final del partit.