HOQUEI SOBRE PATINS

LA COPA

Girona diu «no» a la copa i Lloret ho estudia

L'Ajuntament gironí ha descartat organitzar-la pel tema econòmic

El lloretenc busca suports i mira si l'operació és viable

La copa que s'ha de disputar del 25 al 28 de febrer encara no té la seva seu decidida i una de les possibilitats seria el pavelló de Lloret de Mar. En un principi, l'opció més ferma per organitzar aquesta competició era la de Girona, però l'Ajuntament ja ha descartat que es disputi a la ciutat –al pavelló de Fontajau i amb el suport del GEiEG–, per qüestions econòmiques. La Federació Espanyola de Patinatge ja està treballant amb altres possibilitats i una d'aquestes és la de Lloret. El regidor d'Esports de la ciutat –i entrenador del Lloret de l'OK Lliga– Ivan Tibau explica: «Ganes d'organitzar la copa en tenim moltes, però hem de buscar els suports econòmics i a veure quin suport tenim.» En definitiva, es tracta de fer números i veure si es podria assumir el cost de tenir vuit equips en competició durant quatre dies.

Lloret de Mar ja ha estat seu de la final de copa tres vegades. En les dues primeres, només es va organitzar la final, el 1978 (Barça-Voltregà 5-4) i el 1992 (Igualada-Voltregà 2-1), mentre que el 2006 ja es va organitzar la copa en l'actual format de vuit equips. En la final, el Reus va derrotar el Barça 3-2. Aquesta edició va deixar un bon record en la federació, que no ho veuria gens malament repetir a la localitat selvatana. La darrera edició de la copa es va disputar a la Corunya, i l'últim cop que es va fer a Catalunya va ser el 2008, a Igualada.

Seus gironines
Any
Ciutat
Campió
1946
Girona
Reus Ploms
1961
Salt
Espanyol
1965
Girona
Voltregà
1978
Lloret de Mar
Barcelona
1992
Lloret de Mar
Igualada
1998
Blanes
Noia
2000
Blanes
Barcelona
2006
Lloret de Mar
Reus Deportiu
Les darrers edicions
Any
Ciutat
Campió
2003
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
2004
Jerez de la Frontera
Liceo
2005
Reus
Barcelona
2006
Lloret de Mar
Reus Deportiu
2007
Alcoi
Barcelona
2008
Igualada
Noia
2009
La Corunya
Vic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.