HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

El Roncato Vic busca i troba el triomf davant el Vilanova

El Vilanova no va poder superar el Roncato Vic i va perdre el primer partit a casa contra un equip que es manté invicte i ocupa la segona posició de la taula. Els osonencs van buscar i van trobar la victòria contra uns vilanovins que no van ser l'equip dels darrers partits i no van realitzar el seu joc. El Vic volia un resultat positiu per mantenir la persecució del Barça al capdamunt de la taula, i quan es va veure al davant va saber jugar per mantenir l'avantatge i emportar-se els tres punts. Els àrbitres, i especialment Melero, no van estar encertats, van tenir més protagonisme del que seria desitjable i van excloure els dos porters. En la primera meitat el Vilanova es va veure nerviós, amb un Galán que ho volia fer bé contra el seu exequip però al qual no sortien bé les coses. En dues jugades d'estratègia els visitants es van avançar, i en el descans el Vic tenia un 0-3 a favor. En la segona meitat els locals van sortir a totes, i al cap de 30 segons Raúl Marín va fer l'1-3. Poc després Galán va disposar d'una falta directa per reduir més la diferència, però no la va aprofitar. El Vic sí que va estar encertat, i es va distanciar fins a l'1-5, i després va saber mantenir la diferència contra l'intent de remuntada dels locals, que no van arribar a res de positiu.

VILANOVA
3
RONCATO VIC
6
VILANOVA:
Arellano, Bartrés, Riba, Ferrer i Galan –equip inicial–, Rocasalbas, Raúl Marín i Escofet (ps).
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Masoliver, Bancells, Titi Roca i Torra –equip inicial–, Borja Lopez, Carbó i Baget (ps).
GOLS:
0-1 (11') Torra. 0-2 (18') Titi Roca. 0-3 (24') Titi Roca. 1-3 (26') Raúl Marín. 1-4 (30') Carbó 1-5 (40') Torra. 2-5 (45') Raúl Marín, de penal. 3-5 (47') Rocasalbas. 3-6 (49') Torra, de penal.
ÀRBITRES:
Melero i Valverde.
T.B.:
Riba, Arellano, Bartrés, Carbó i Sergi Fernández.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.